Sayfa 374/760 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. Arkadaşlar bu bilançodan sonra hissenin temel verileri şöyle oldu...

fk=3,7
    pd/dd =0,60

şu anda defter değerimizin bile altındayız...şu anki piyasa değerimiz 60,3 milyon tl dir....oysaki yatırım amaçlı gayrimenkuller (hotel ) i dahi 65,7 milyon tl dir...üstelik daha bir çok varlıkları var..

şu anki fiyatın üzerin %67 lik çıkış yapsak dahi ancak defter değerine ulaşıyoruz...bu fiyat da 2,25 tl dir....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by batik65 Yazıyı Oku
    Sene sonuna 22 /25 mn arası kar getirebilecek şirketi nereye kadar verebilirler ki ? diye bir yorumum olmuştu hala aynı görüşteyim ....
    benim de hesaplamalarıma göre yıl sonu karı o aralıklarda olacak...dolar ikici çeyreklerde tam %16 gibi çok agresif bir çıkış yapmıştı...euro ise %9 çıkmıştı...ilk etapta 8 milyon tl lik bir yük biniyordu...bu yüzden de ben ilkin hisseden çıkmıştım...bu verilere rağmen geçen çeyrek kadar kar yapmış olması bana göre taktire şayandır...bundan sonrası artık top tahta yapıcıda ve patronda..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by domates Yazıyı Oku
    2018 birinci çeyrek. 14.5 milyon
    İkinci çeyrek 20 milyon toplam 35 milyon ediyor

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Teşekkürler. Efek'da %35 artış var. Bu artışların bir kısmı finansman gideri olarak torpulenmis. Oldukça başarılı sonuç. Hayırlı olsun.

ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

4. son günlerde bilançosunu beğendiğim egeserin fk sı 4,8 de...oysa blcyt ın daha ucuz...sadece 3,7 de...egeserin pd/dd =0,90 da...yani yüzde 10 daha çıkacak olursa defter değerini yakalayacak....oysa bizim defter değerimiz sadece 0,60 tadır...defter değerimizi yakalayabilmemiz için %67 lik bir çıkış yapmamız lazım...

anlayacağınız hisse şu anda kelepir yerlerde..artık piyasa ne karar verir bilemem...burada ikinci çeyreğin zarar gelmeyeceğini ilk söyleyenlerdenim...bunu şirketten aldığım bilgilere göre söylemiştim...onun dışında hesap kitap yapan herkes döviz borcundan dolayı zarar beklediklerini söylemişlerdi ki bu beklenti ile de bu kadar aşağı inmişti...şirket bu zorlu çeyrekten bana göre alnının akıyla çıktı...üçüncü çeyreklerde de güzel kar açıklayacaktır...özelikle azalan borçları böyle devam ederse süper olur...o vakit finansmana bu kadar nakit gitmez ve o vakit hepsi kar olarak haneye yazılır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bence yarın gaplı açar.

batik65 Guest
    Senede 70 mn civarı esas faaliyet karı yazabilecek şirkete 50 mn borç nedir ki ? hiç bir şey bence....

7. İnşallah hak ettiği değeri artık alacak yüzleri güldürecektir. Sabırla bekledik.Semeresini görmeden gitmedik.

8. Arkadaşlar yanlış anlamayın borsa son 2 iş gününde 5000 puan düştü bilici hiç düş medi bir sürü hisse yüzde 20 geri geldi 2 is gününde benim söylemeye çalıştığım zaten bu bilanço az çok bekleniyordu hisse o yüzden düşmedi ama hala aynı şeyi düşünüyorum bu bilanço ancak hissenin düşüşünü engeller yukarı taşıyacak sürpriz ve çok güçlü bir kar değil yarın bence dediklerim daha iyi anlaşılacak

Sayfa 374/760 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •