Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 375/1175 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Sayın Dudu,
    aynen öyle bir bist oyuncusu olarak,
    en uygun yerden girmeyi bekliyoruz.
    bist şu an için çok ucuz
    ancak ucuzun da ucuzu var.

şu anda bist e girenler bile 1 yıl sonra çok iyi getiri sağlayabilir.
    dolar kaybını kapatabilir.

ancak şu ekonomik görünümde,
    giriş yapmak yürek ister yine de

eylül ayında tüy dikileceği hesabı ile
    bir iki ay daha beklemek daha uygun görünüyor.

bist in, Türkiye nin en dibi görmeden yükseliş trendine gireceğini sanmam
    Bence iyi secilmis hisselerde kademeli alimlara baslanmali artik.
    Her hisse, ozellikle "iyi" olanlar endeks ile ayni zamanda dip yapmiyorlar. Cogu zaman onden tepe yapip erken diplerine ulasiyorlar.
    Bu hususun ehemmiyetini saygiyla arz ederim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by kakkala Yazıyı Oku
    olmaz olmaz demeyin

dolar 4 u gecerse cok şirket batar 5 i gecerse şirket kalmaz deniyordu

3 aya 4 den 5 e geldi

memleket hala uyuyor

yani bu ülkede olmaz diye bişey yok

dolara gecemememdeki en buyuk sebepte bu doları sabitleme ihtimali

ben şahsen el koyacaklarını düşünmüyorum en azından şimdilik
    1 ay öncesine kadar ekonomistler dolardaki yükselişi enflasyonu yorumlarken pek çoğu faiz artmalı derdi şimdi ise faiz artışı çözüm değil mb gerekeni yaptı sıra mali politikalarda faiz çok yüksek nereye kadar faiz artacak şeklinde adeta ezberlenmiş yorum yapıyorlar reel faizi enflasyonu takan yok tıpkı şunun gibi bir düşünce tarzını savunuyorlar top ağaca sıkışmış bir sopa ile onu kurtarmak varken rüzgarın bir şekilde esip o topu kendiliğinden aşağı düşürüceğine inanılıyor ancak rüzgarın ne zaman eseceği rüzgar esene kadar topun zarar görüp görmeyeceği belli değil

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    1 ay öncesine kadar ekonomistler dolardaki yükselişi enflasyonu yorumlarken pek çoğu faiz artmalı derdi şimdi ise faiz artışı çözüm değil mb gerekeni yaptı sıra mali politikalarda faiz çok yüksek nereye kadar faiz artacak şeklinde adeta ezberlenmiş yorum yapıyorlar reel faizi enflasyonu takan yok tıpkı şunun gibi bir düşünce tarzını savunuyorlar top ağaca sıkışmış bir sopa ile onu kurtarmak varken rüzgarın bir şekilde esip o topu kendiliğinden aşağı düşürüceğine inanılıyor ancak rüzgarın ne zaman eseceği rüzgar esene kadar topun zarar görüp görmeyeceği belli değil
    Ben yorumcuların büyük kısmına olan güvenimi kaybettim. Onlarında ekmek parası derdi var sonuçta.
    Ama bazı şeyler affedilmiyor. Son faiz artışına şart deyip sonrasında ama ekonomi çok yavaşlar diye yaptılar deyip aklamaları garip geliyor.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ben yorumcuların büyük kısmına olan güvenimi kaybettim. Onlarında ekmek parası derdi var sonuçta.
    Ama bazı şeyler affedilmiyor. Son faiz artışına şart deyip sonrasında ama ekonomi çok yavaşlar diye yaptılar deyip aklamaları garip geliyor.

ülke petshop gibi

her yer satılık köpek dolu malesef..
    “Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

sizde anlamışsınız 150 200 baz artmalı diyenler şimdi reel sektör zora girer diyor

6. Anladığım kadarıyla benim gibi herkes mevduat tarafında olunca dolar hesabı yapmaya çalışıyor. Ancak şu yıl kur şöyleydi bugün böyle faiz o zaman buydu şimdi şu diyerek kendimizi kandırmaktan başka bir şey yapmıyoruz. Yabancı para enstrümanı doğru yerde al doğru yerde sat mantığı ile inanın son 2 yılda yatırımcısının ana paralarını ikiye katlamalarına olanak sağlamıştır. (Herhangi bir hesaplamaya dayanmamaktadır) Bu sebeple risk ve doğru karar alanlar kazandı ama alıp bekleyenler için yukarıdaki bahsettiğim hesaplama yapılabilir.

Saygılarımla.

7. TV de Yorumcu olanların hemen hemen hepsi aynı Kemal Derwish, Mehmet Şimşek vb gibi, çoğu şu anda bir yabancı bankanın maaşlı çalışanı olan kişiler.

Senin için iyi olanı söylemezler:

1) işverenleri ne diyorsa onu söyler
    2) bir sonraki pozisyona yükseltilmek için her yalanı doğru gibi söyleyebilir
    3) senin para kazanıp kazanmaman adamın umrunda bile değil
    4) bonus almak veya jestiyon almak kısa vadede en önemli hedefleridir
    5) paraya tapan insanlar sana neden karşılıksız bir iyilik yapsınlar

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sizde anlamışsınız 150 200 baz artmalı diyenler şimdi reel sektör zora girer diyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Dun Mert YILMAZ'a da denk geldim.
    Onun da dedigi "2 cente dogru olan tepkilerde satim yaparim, su anda almam biraz daha asagilari gorecegiz."

Ancak su da bir gercek dolarin cikisini kaciranlar, oradaki kar kaybini kisa zamanda cikartmak istiyorlarsa Bist'e girmekten baska careleri yok.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 375/1175 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •