7_8 yıl önce hesap açtım bu bankadan.hesap ücreti almayacaz dediler.ilk yıl almadılar.ikinci yıl 40 TL kitlediler.gittim hesabı kapatırım , söz verdiniz iade edin şu parayı dedim.banka politikamız bu dediler.dedim yatırım hesabından ayda en 200-500 arası komisyon ödüyorum.yilda 40 TL için değer mi dedim.hesap kitapta mı bilmorsunuz dedim ,banka politikası yine dediler.neyse hesabı isbanka virmanladim.kapattim.ardindan 40 defa aradılar.bende politikam bu dedim.40 TL lik telefon faturası kitledim. Piyasa fiyatı neden burda sanırım bu iş bilmezliktir. Eminim son 6-7 yılda enaz 20-30 bin TL komisyon ücreti odemisimdir.40 TL için kaçırdıkları paraya bak.okuz lan bunlar.
o zamanlar hepsi öyleydi, iş vsde öyleydi hele garanti felaketti çünkü parasal bolluk vardı, nispeten bizde bile negatif faiz vardı. şimdi fena şekilde paraya muhtaçlar. bakın kredi reklamları neredeyse bitti bize paranızı altınınızı getirin hoşgeldin faizi reklamları dönüyor. zamanın ruhu...
yurtdışından parayı getirip bol kepçe dağıttılar şimdi hepsi terso oldu. o zamanlar faiz yükseltilmeliydi yavaş yavaş. zamanında kademeli yükseltilseydi tahminim şu sıralar usd 4 altı faiz %15ler seviyelerinde olabilir stabil devam eder, ekonomi nispeten güçlü olurdu.
farkında değiliz bir miktar ülke hariç ekonomiler iyi durumda. o yüzden bizim tedbiri elden bırakmamız lazım ama seçim üstüne seçim olunca durmadan seçim ekonomisi oluyor.. son 5 senede 7 seçim mi ne olmuş ben artık hatırlamıyorum kaç tane oy attık.
Vayyyy be ,koca Koç'un hisseyi düşürdükleri duruma bak.0.34 defter değeri,3 fk ve iki kademeye sikistirilmis hisse fiyatı.
1,65 -1,66 bir hafta ya yakın böyle fiyatı sikistirmisler hisse fiyatını. Hisse senedi fiyatı patronun şerefi derler, sanırım İtalyan ortak sorunlu.bizim koctan şüphemiz yoktan....
usd grafiğinde günlüklerde 36sentte bir gapı, aylıklarda 1.79 usdde gapları görünüyor. 179u bir gün kapatır da vay be bu hisse 25-30 sentti der miyiz bir gün aceba
Yer İmleri