Sayfa 375/931 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. isyat'a takılı kalmayın, garanti YO da çok cazip durumda. 1 haziranda temettü veriyor ve bedelsiz de verecek. iyi incelemek lazım. potansiyeli olan bir hisse.

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla doğru çıkarsa siz bu işi bilyorsunuz diyeceğim sn serkan 74 ben o kısma pek akıl erdiremiyorum.Yarın ilk işim kontrol olacak portföy değerini.
    beklediğim kadar olmadı ama bariz olumlu etkiledi.

Ek 18928

3.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku

Ek 18928
    evet olumlu yansıma söz konusu ama bakalım önemli olan devamı gelecekmi ,kardan önceki raporu yakalamak ve geçmek gerekiyor.

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku

Ek 18928
    Yok sn serkan siz bu işi biliyorsunuz.Daha ne olsun tutmuş tahmin işte.Ara ara kar hakkında bu şekilde beklentilerinizi yazın .Portföyü ne ne kadar etkiler ben sizin kadar anlıyamıyorum cidden.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yok sn serkan siz bu işi biliyorsunuz.Daha ne olsun tutmuş tahmin işte.Ara ara kar hakkında bu şekilde beklentilerinizi yazın .Portföyü ne ne kadar etkiler ben sizin kadar anlıyamıyorum cidden.
    katılıyorum .oynak piyasa enstürmanları karşısında sunduğun veriler on numara daha ne olacak.hakem sende kendini yabana atma sende iyisin ,sende bilginle burda çok kişiyi aydınlatıyorsun.

6.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku

Ek 18928
    eurobondlar tırmanışta olumlu yansırmı nedersin ?

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    katılıyorum .oynak piyasa enstürmanları karşısında sunduğun veriler on numara daha ne olacak.hakem sende kendini yabana atma sende iyisin ,sende bilginle burda çok kişiyi aydınlatıyorsun.
    Eyvallah kalvin.E kağıdın yatırımcısıyız,bu arkadaşlar hep aynı gemideyiz.

8. Dünkü yükselişe ayak uyduramadı çivi gibi çakıldı yerinde bi 82 beklerdim dünkü kapanışı ama bugun de düşüşe ayak uyduruyor 79 gösterdi endeks 100 lerden dönmeyipte 90 binlere yönelseydi bu nolurdu acep

Sayfa 375/931 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •