Sayfa 375/999 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Konu benden dolayı ise şunu der geçerim.Dolar düşecek falan demedim bu bir. M.B Karşılık oranlarının %19 çıkmasına atıfta bulunup,artacak diye alanlara yazdım.ARTMASINI İSTEMEK ayrı bir şeydir. Yatırımını korumak için döviz almak ayrı bir olaydır. Kendisini son zamanlarda pek görmesek de başlığın sahibi! bunu hep dile getirmiştir.

2. star ve güneş gazeteleri kapanmış, demek ki trol nufüsu günlük harclıklarından ayırıp birer bu xxx kağıtlarından almamış. Trolü bile inandıramayan yandaş medya yapmış adamlar

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    star ve güneş gazeteleri kapanmış, demek ki trol nufüsu günlük harclıklarından ayırıp birer bu xxx kağıtlarından almamış. Trolü bile inandıramayan yandaş medya yapmış adamlar
    Cidden yazık ya o turgay güler ne yapacak şimdi.Ben üzüldüm, bunlardan birinin yayın yönetmeniydi,ben şahsını ekrem imamoğlu ile olan tv programında tanımıştım, imamoğlu kazandıysa onun sayesindedir ,bu gazeteler kapanıyor diye sevinen muhalif arkadaş varsa aklına şaşarım,bize şiddetle böyle yandaşlar lazım.Aylarca uğraşsak bu adamın yaptığı kıyağı imamoğluna yapamazdık,iktidarın içindeki en sağlam adamımızdır,kendini rezil etme pahasına, reisin dayağını göze alarak imamoğlunu parlatmıştır,ben şahsına şahsım adına çok üzüldüm.Yahu bu şahıs falan nerden dilime dolandı,tövbe tövbe.

Turgay reis üzülme dik dur ,biz senin değerini biliyoruz ,her daim arkandayız.Ben bilemedim olayı, yoksa o gazetelerden her gün alırdım.Ben sizin gazetelerin paralarını şeediyor akp sanıyordum,demek şeetmemiş bu kıymet bilmezler,chp de hıyar zaten bu tarz fırsatları asla değerlendiremez.Yahu turgayın gazetesi batırılır mı,o bizim kripto kalemizdi efsaneydi.Nerde bizim chp de o kafa.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    star ve güneş gazeteleri kapanmış, demek ki trol nufüsu günlük harclıklarından ayırıp birer bu xxx kağıtlarından almamış. Trolü bile inandıramayan yandaş medya yapmış adamlar
    Güzel haberler peş peşe gelmeye başladıBir güzel haberde sayın medwig den gelmiş.Çocuğu Doğa kolejinde okuyan arkadaş rahatlamıştır.
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Güzel haberler peş peşe gelmeye başladıBir güzel haberde sayın medwig den gelmiş.Çocuğu Doğa kolejinde okuyan arkadaş rahatlamıştır.
    Yahu nesi güzel ,bizim muhalefet ne zaman akıllanacak,bu gazetelerin kapanması büyük kayıp,adam kripto muhalefetti diyorum.İnanmayan tv de ekrem imamoğlu ile turgayın programını bulsun seyretsin.Alttan alta kendini salak gösterme hıyar gösterme pahasına turgay güler ,ekrem imamoğlunu nasıl parlatmış kendini nasıl feda etmiş isteyen bakar görür.Bizim muhalefet adam olmaz kardeşim ))))))))

7. Ben kendi çocugumu 3 hafta önce dogadan alıp baska okula verdim dogada kalan para için noterden ihtar cektım
    Umarım paramızı öderler. Umarım giden öğretmenler yerıne tecrubeli öğretmen bulurlarlarda kalan ögrenciler zarar
    Görmez.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    üniversiteler lise ayarında oldugundan pekte şaşırmamak lazım yakında anaokulunuda baglarlar

Sayfa 375/999 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •