Sayfa 375/757 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon
Arama sonucu : 6049 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Ali KOÇ yaverlerin üstte yazılıp çizilenleri mutlaka okuyordur...
    Taraftarların sana güvenip yatırım yaptılar
    Sizde yüksek fiyatlardan küçük yatırımcılara bu kadar malı yedirip 3..5 kuruşuna göz koydunuz.
    Geldiğiniz gibi gideceksiniz.

zorakipaşha

2. Okusun veya okumasın ama ülke kanallarını kullarak tüm ülke önünde işlenen manüplasyon suçtur.halka açık şirket resmî haber göndermeden çıkıp 15 gol atan kesin 30 gol atan kesin birde dünya bildiği isim stoper kesin muriç transferi netleşince deyip kağıdı şirketi manüple etmek yasal değildir.ben yarın cimer e yazacağım SPK ya yazacağım Emre Tümer Metin TRT Ersin düzen hakkında halka açık şirket konusunda yalan beyanda bulunarak kağıdın pazarlamasına yardım ettiklerinden dolayı ve asılsız haberlerle bizleri kaldırdıklarından dolayı gerekli cezai işlemlerin başlatılması gerekirse savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı belirteceğim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Yapılabilecek ne varsa tam destek vermek isterim

zorakipaşha

4. Yine aynı tezgah yine aynı oyun:
    Samattanın gazıyla ki 10 kişiden 7 si neden bu adam alındı diye konuşuyor inşallah çok verimli olur ama cavani manzukiç beklerken samatta çıktı inşallah bu 15 gol atacak golcüdür
    Yine sabah yeşil yakıp bugün tavana gidecek gazıyla atlayanlara atlıyorlar..muhtemelen seans sonuna doğru yine taban yada tabana yakın kapatıp aynı tezgah devam edecek
    Ben cimer e yazdım yapılan manipülasyon ve bahsi geçen kişileri.haber vardı SPK tek yek inceliyor hisseleri diye

5. Ciddi ciddi SPK' nın Emre' nin Tümer'e söylediği iddia edilen sözlerden dolayı ceza vereceğini düşünüyor musunuz? Adam çıkıp evet Samatta' nın 30 gol atacağını düşünüyorum dese ne olacak? 30 gol atacak adam Cavani veya Mandzukiç midir illa ki? O zaman borsada işlem gören tüm takımların hiçbir görevlisinin hiçbir şekilde iddialı bir açıklama yapamaması gerekir. Başkan çıkıp şampiyonluğun en güçlü adayıyız diyememeli mesela. Yanılıyor muyum?

6. Biri tv' ye çıkıp bu sene kayısıların tadı yoktu dese yada malatyada yaz çok nemli geçti dese ben de spk ya iletip bu arkadaş kuru kayısılar üzerinde spekülasyon yapıyor diyerek spk' ya verebiliyor muyum?
    Yazdıklarım ytd değildir.

7. Bugünkü şikayetlerden sonra ayvayı kayısıyı izlersiniz.üç vakte kadar Fenerbahçe kağıtlarında şunlara şunlara şu tarihe kadar işlem yasağı gelmiştir yada daha da ağır ceza olan internet yasağı gelmiştir diye kap düşünce kayısıları görürsün..
    Şampiyonluğun en büyük adayıyım demekle;
    Muriç satıldıktan sonra 1 i dünya starı diğerini bilmiyorum ama tisserand hariç bir de isim stoper kesin alınacak ve kaynak takımın sportif direktörü Emre Belezoğlu dersen :
    Bunlar geleceği satın aldıracak hamleler oluğu için manipülasyona girer ve yasal değildir cezası vardır..
    Zaten Tümer bir sonraki programda yaktım kendimi de Emre yi de dedi..
    Oyuncunun ekmeğine yağ sürdüler bu yalan haberlerle..
    Sizin düşünceniz kendinize ama benimki düşünce değil resmî bilgi

8. SPK Emre ve Tümer e ceza vermez onlar kimki..SPK şikayet edilen kağıdı inceler.işlemlerini inceler..sonra kağıtta spekülatif hareket olduğunu görür ki zaten brüt takas ile ilk uyarısını yaptı.şikayet dozajına göre;Sırayla işlem yasakları gelir aylarca eğer manipülasyon olduğuna karar verirse brüt takası tek işlem ve internetten alım satıma kapatır
    Rtalb te bunların hepsini yaptı patron ve mağlum aracı kurum canlı yayınlarda bir ağlamadıkları kaldı..

Sayfa 375/757 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •