Bu işte de farklı hesap var, Çıkartacağı işçiyi ücretsiz izne gonderip, daha az para alması sağlanıyor, ve bu sure issizlik maaş hakkından düşerek hesaplanıyor. Bu işte bile numara çekilmiş.
Allah emekçinin yardımcısı olsun, ekonomiye bü_üten o olmasına rağmen ilk feda edilen kişide o oluyor.
Hahahaha sizinle Sercanı bir odaya kapatıp seans sırasında çekirdek çitleye çitleye izlemek lazım tam ikili olursunuz. Ikiniz de samimi iseniz tabi...
Bizde yöne şartlanma yok tek yöne şartlanmak batmakla sonuçlanır yapan da ya trolldur ya acemi. Acemi olmadığınızı düşünüyorum...
Hayır yanlış ve yaniltici bilgi
Bu olay fenerbahce galatasaray maçından sonra ve fetonun polislerin tezgahladigi saha icinde ve koridorlarda kadin çoluk çocuk demeden herkesi gaza boğup copladigi futbolun fetösü fatih terimin ve galatasaray baskanininda kiskirtmalarinin sonucunda yaşanan infialdir bu. Kimse gezi ile iliskilendirmesin bu olayi. Acin okuyun cok eski bir olay değil polisin fenerbahce taraftarlarini olay çıkması icin nasıl kiskirttigina dair yuzlerce video var
bir halt olacağı yok.
Rap grubu rota Bilal’e anlatır gibi sözü geçen şarkı yüzünden
Polisler tarafından göz altına alınmış
Twitter yıkılıyor
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
THY Pegasus Ocak ayında pegi 60 THY 13 civarında işlem görürken bu yıl uçak ve pist bakımı nedeniyle Nisan Mayıs ucmayacagiz, yılın geri kalanında ise kar için gerekli %70 oranının altında uçacağız deselerdi...
Şu anki pegi 60, THY 12.30 olur muydu??
İşte fiyatlamalarin saçma olduğu buradan belli.
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Soytarı cikiyor bir de 3 gunde bir
Dow rekor kiriyor
Sp boyle artti
1.5 ayda uzaya cikti borsamiz twitleri atip fakir halki iyice delirtiyor
Matbaayi dayamis sisir babam sisir
O egeli ben değilim
Yer İmleri