Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 375/1014 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. ahmet amca amerikan vatandası -20 senede olmuşsundur herhalde- olarak ulkeni bu kadar yermen biraz tezat degil mi yani acıkcası biz gencler olarak oraları gelip göremedik ama artık teknoloji cagında yütübürler var vidyo cekip cekip yolluyorlar ve o vidyolarda bal dök yala caddeler ucuz ucuz arabalar ve pörçeysing paavır dedikleri alım gücünün ne kadar yüksek oldugundan ve insanların birbirine saygılı olmalarından işsiz kalınca maaş almanın kolaylıgından kira öder gibi ev sahibi olabilmekten ve özellikle emek ve alınteri yogun mesleklerin nerdeyse beyaz yaka işleri kadar kazançlı oldugundan bahsediyorlar ve bu vidyoların altındaki yorumlarda bircok insan nolur bize de söyleyin biz de gelelim gelelim diyorlar tamam bizim ülkemiz de iyi ama yaşanılan sorunları da görmezden duymazdan gelmemelisin di mi
    ama sen napıyosun amca habire oradan ve baldır koparan köpekbalıklarından şikayet ediyosun ve hala orada kalmaya devam ediyorsun ve diyorsun ki cok param olunca döncem iyi ama döndügünde elindeki kıvrık bastonunla ve agzındaki zangırdayan takma dişlerinle cok geç kalmış olmayacak mısın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    oturdugum sitede en ucuz ev 750-800 bin tl.
    gecne yil bile havuzda cocuk ne guzel turkce konusanlarla oynarken bu sene havuzda herkes arapca konusuyor.
    hepsinde simsiyah vip mercedes minibusler filan.
    arabin zengini de illallah ettiriyor artik.ne yapacagiz 10 yil sonra bilmiyorum.
    Ayni sorun benim sitede de var.
    Komsular cok sikayetciler, bir tanesi de bana rastladi, adam Suud aksam kafayi cekiyor, aciyor muzigi ve basliyor yalelliler.. uyu uyuyabilirsen.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Ahmetg Amca şehirden vazgeçtim, eyaleti yazsan yeter 😉

4.  Alıntı Originally Posted by M3RT85 Yazıyı Oku
    Ahmetg Amca şehirden vazgeçtim, eyaleti yazsan yeter ��
    Daha önce Miami'de sahilde evim var falan yazdıydı. :D

Full kolpa tabi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Daha önce Miami'de sahilde evim var falan yazdıydı. :D

Full kolpa tabi.
    kisileri karistiriyorsunuz

benim Miami de hic evim olmadi

hemde sahildemiymis? O tur evler 1-2 milyon dolardan baslar yani buyukleri

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Amerika yerine Turkiyeyi kotulesem alkislarsin ama
    Bak,orada dur çizmeyi aşmaülkeme laf söyletmem,öyle edebiyatta yapma buradaki herkes senin mantıksızlığını ortaya koyuyor ısrarla anlamıyorsun,biz Türkiye yi seviyoruz buradayız,sen Amerika yı seviyorsun (dolarları)oradasın,birde burada duygu sömürüsü yapıp insanları ajite etme,yallah Amerika ya
    Son düzenleme : watcher46; 12-08-2017 saat: 00:16.

7.  Alıntı Originally Posted by velevki Yazıyı Oku
    ahmet amca amerikan vatandası -20 senede olmuşsundur herhalde- olarak ulkeni bu kadar yermen biraz tezat degil mi yani acıkcası biz gencler olarak oraları gelip göremedik ama artık teknoloji cagında yütübürler var vidyo cekip cekip yolluyorlar ve o vidyolarda bal dök yala caddeler ucuz ucuz arabalar ve pörçeysing paavır dedikleri alım gücünün ne kadar yüksek oldugundan ve insanların birbirine saygılı olmalarından işsiz kalınca maaş almanın kolaylıgından kira öder gibi ev sahibi olabilmekten ve özellikle emek ve alınteri yogun mesleklerin nerdeyse beyaz yaka işleri kadar kazançlı oldugundan bahsediyorlar ve bu vidyoların altındaki yorumlarda bircok insan nolur bize de söyleyin biz de gelelim gelelim diyorlar tamam bizim ülkemiz de iyi ama yaşanılan sorunları da görmezden duymazdan gelmemelisin di mi
    ama sen napıyosun amca habire oradan ve baldır koparan köpekbalıklarından şikayet ediyosun ve hala orada kalmaya devam ediyorsun ve diyorsun ki cok param olunca döncem iyi ama döndügünde elindeki kıvrık bastonunla ve agzındaki zangırdayan takma dişlerinle cok geç kalmış olmayacak mısın
    Aynen kardeşim,bu forumdaki yaklaşık 1000 kişi de aynı şeyi söylüyor ama arkadaş sıkıntılı...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Aynen kardeşim,bu forumdaki yaklaşık 1000 kişi de aynı şeyi söylüyor ama arkadaş sıkıntılı...
    eger hayatini internetteki videolarla yonlendiriyorsan Allah yardimcin olsun

daha once ne dedik

Cok guzel beyin yikiyor amerika. Bu konuda cok basarililar.

Sayfa 375/1014 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •