Dolarda yükseliş trendi bitti bana göre.extra bir haber akışı olmadıgı sürece Ben kademeli 7.50 maksimum 7.20 yere ineceği kanaatindeyim.
Dolarda yükseliş trendi bitti bana göre.extra bir haber akışı olmadıgı sürece Ben kademeli 7.50 maksimum 7.20 yere ineceği kanaatindeyim.
Selamlar sn. Hayrani.
Rbh yakın dönemde, dediğiniz gibi hızlı giden bir kaç hissenin(Karton, Konya vs) ekstra etkisiyle güzel getiri sağladı. Karton'u son dağılımda portföyden çıkardıklarını gördük. Fon büyüklüğü hızlı bir şekilde arttıkça da(2019 yılı fon büyüklüğü ve 2020 ilk 6 aylık fon büyüklüğüne göre kıyas edilince) fona yeni giren likiditeyi yönlendirdikleri hisselerin neticesi duraklamaya neden oldu. Ekstra primlenen hisseleri olmazsa yakın vadede Katılım endeksi paralelinde gidişatına geri dönecektir, yine de uzun vadede Rbh'ın Katılım endeksi getirisi üzerinde getirisi olacağını düşünüyorum. Saygılar
Bizdeki yönetimsel saçmalıklardan ve artık geleneksel hale gelen dolar atakları ihtimallerinden dolayı dolar üzerine çok sağlılık değerlendirme yapamıyoruz bence.
fed’in 2020 yılındaki ve muhtemelen 2021’e de sarkacak olan çılgın genişlemesinin bize hiç yansımayacağını düşünmek hata olur.
Twitter aleminde dedikleri gibi, money printer go brrrr
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar, bist de işlem gören dolar yada dolar fonu isimleri neydi? anlık almak için.
Yer İmleri