Ali Koç fenere verdiği parayı borsada robotla çıkarıyor.
Ali Koç fenere verdiği parayı borsada robotla çıkarıyor.
Satıcıların isteği adlı çalışma...
Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.
boş ver borsa dışına çıkartma olayı sasa dan bahsediyorduk ben imkansız dedim taban olması sen onun üzerinden yürüdün...
hadi kaybeden forumun belirlediği bir kuruma 5,000 bağış yapsın makbuzunu da buraya atsın...
otoriteyi arkasına almış bademgillerden bir hisse...
belkide şu an bist başkanıyla oturmuş karşılıklı kahve içiyorlar nerden bileceğiz...
bu tahtanın bugün taban olması imkansız...
malın hepsi kendilerinde zaten...
günaydın...!! sayın sindomada DMSAS demiştik dünkü TAVANDAN MALLARI verdik...))
neyse gelelim dolara ..!!!
saatlik te sistemsel sinyal 7 üstünde 6,97 stop la al demişti..!!peki aldırdı mı hayır ama dip oluşumu ve emaresi saatlik te başladı demiştik şimdi bu 4 h a yansımaya başlamış ama buraya yansıması için saatlik kapanışların 7 üstünde olması eski bantlara fitil atması gerekli.!!
701, 7,06 saatlik te gezmesi gereken alan.!!
peki saatlik te net fitil atması gereken yer.!!!
6,88 6,84 ..!! eğer burada kalmaya devam ederse ve aynı açıyla giderse 6,84 de kırılır ama yataya sarılırsa 4h yansıyan dip oluşumu NET OLMAZ..!! geçmiş harekette olduğu gibi ..
O YÜZDEN DOLARA ELLEŞMİYORUM.!!!
şimdi saatlik te deneysel tam forex işlemi misali 6,97 aşılmalı diyerek trendi takip ediyor sistem.!!
1538 1541 önemli dedik en kötüsü 1530 dedik anında PALACAN geri verdi ..
PANİK OLDUK MU HAYIR.!!!
1538 üstünde kaldığı sürece endekste sıkıntı yok.!!
4h a yansıyan yükseliş emaresi hala yok BİST 30 DA VE BİST 100 DEN BU ANLAMDA ÇOK AYRIŞMIŞ DURUMDA ..
BANKA ETKİSİ DİYORUZ.!!
bu tamamlanmadan herhalde bist 30 da bir canlanma olmayacak gibi ama bunu dengeleyen sanayi tarafı daha olumlu..!!
ARKADAŞIN BİRİ SANAYİ DÜŞÜYOR DEMİŞTİ..!!!kardeşim son dönemde çizilen ister ELLİOT DE İSTER HARMONİC DE NE DERSE DE..!! ADAM HEDEFE ADIM ADIM GİDİYOR..!!!
KÖR OLMAMAK GEREKYOR..!!!
SANAYİ GAYET İYİ..!!
BUNUN ETKİSİ İLE BİST 30 DAKİ YAVAŞLAMANIN BANKA ADINA DENGELENDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..!!
xutum de de durum bu tüm kağıtlarda HALKA YA DİKKAT DEMİŞTİM ŞİMDİLİK BUNA BENZER OLUŞUMDA BİST SANAYİ DE OLSA DA BU DA HEDEFE GİDERSE İŞTE O Kİ HALKA İÇİNE BAKARSANIZ DÜZELTME NET AMA ONAY HALKANIN ÜSTÜNDE.!!!
ÖZETLE TÜM NET GÖRÜNTÜYLE ELİMDE HİSSE TUTMAYA TAŞIMAYA DEVAM EDİYORUM.!!
pay vadelilierde an itibariyle işlemim yok.!!
garan devam..
an itibariyle XBANKIN AYNISI.!!
Yer İmleri