Sayfa 375/1002 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Cikarmaya gerek var mi ki. Zaten net aktif degeri veriyor adamlar.

M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben ilgili byf lerin pay degerinin borsada anlik degerini google sheete cekebilmeyi kastetmistim

Gossterge degerlerinin ustunde veya altinda islem gorebiliyorlar siklikla

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    eee halo dayının duruma göre ekleme çıkartma yaptığı güncellediği üzüm 25 i var , internet sitesinde yayınlıyor . Onu da bir fön gibi düşünürsek geçen sene tefastaki yerli hisse yoğunlardan daha fazla getirdiydi yanlış hatırlamıyorsam üzüm 25.

zart diye rastgele seçilen 7 sekiz tane iki tarih aralarına bakalım ne olmuş . öyle şu iki tarih arası değil rastgele seçilecek 7 - 8 tane üçer aylık , 6 şar aylıklar ...
    Bu gün iş var erken kalktım. Bu halo dayı kim usta. Yine şifre mi?

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlarım. Teb portföyün TPP fonunu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir fon acaba? Nitelikli yatırımcilara açık olan bir fon ve minimum alım miktarı da 95K civarında

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    95 bin büyük para tek fonas bağlama benim gibi süründürür üzülürsün.

4.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    95 bin büyük para tek fonas bağlama benim gibi süründürür üzülürsün.
    Sayın Econfin yatırım uzun soluklu bir iştir bugünden yarına kazanç sağlamayı hemen beklememek lazım. Sabırlı olun ve hergun acaba ne kadar kazandım ne kadar kaybettim diye bakmayın

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Bu gün iş var erken kalktım. Bu halo dayı kim usta. Yine şifre mi?
    halo dayıyı bütün camia tanır. aktif yönetilen hisse değişikliği yapılan 25 liğinin 2021 getirisi % 69.83 olmuş . tefastaki yerli hisse yoğunlardan daha fazla getirmiş. www.halilbuhur.com
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlarım. Teb portföyün TPP fonunu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir fon acaba? Nitelikli yatırımcilara açık olan bir fon ve minimum alım miktarı da 95K civarında

HMC'yi de incelemeni öneririm

7. Gördüğüm kadarıyla aktif yönetilen bir fon. Aylık raporları çok ayrıntılı yaptıkları bütün işlemleri detayları ile yazmışlar. Daha önce burada bir arkadaş fon yöneticilerini fln yazmıştı. O da beğenmişti yanlış hatırlamıyorsam. Aralık'taki düşüşü hızlı bir şekilde telafi etmişler. Ben 15bin olan min. Miktarda ilk alımı yaptım. Uzun vade için tek bu fon bile tercih edilebilir gibi.

YTD
     Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku

Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 10 yıllık dt faizi 27 y i geçmiş , Bu gidişle Arjantini yakalayıp dünya birincisi olacağız

Sayfa 375/1002 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •