Sayfa 375/437 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425 ... SonSon
Arama sonucu : 3490 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Siyasette "her devrin adamı" denen tipler vardır. Bi bakmışsın demokrat bi bakmışsın sosyalist sağcı solcu falan . Burada da o tiplerden bolca var.
    Demettü demettü , alırım keyfime bakarım fiyat önemsiz topla biriktir diyen tipleri bi bakmışsın vermesin zaten yüzde 15 de vergi var!! borcunu ödesin!!! derken bulursun. Sanki temettü ödediği yıllarda borcu yokmuş gibi.
    2.5 dolarda eregl okşatan adamları kalkmış dökmeden götürmez derken görürsün. Şaka gibi işte. Ama güzel indikatör oluyor genelde bu tipler. Övmeye başladılar mı kaç yermeye başladılar mı al falan işte.

2. 0,5 temettü .komedi gibi. diğeride şişelemecam 0,6 temettü.ne tesadüf 2 şirket borsanın bir zamanlar liderleri.şimdi maaşlı elemanların yönetiminde ne hale getirildi.bu şirketlerden çok ana yönetim birimini sorgulamak lazım .oyaklama , işsandıklama ,
    tukaşlama hektaşlama derken sıraya ereğli girdi. , diğeri işfinanslama derken şişeleme devreye sokuldu 20+15 milyar pazarlama ve yönetim gideri böyle bir gider hiç bir yerde yok . ya herro ya merro gibi .kafalar yanmış vaziyette .ereğli ve şişe cam neler oluyo acil araştırılmalı .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Ben isdmr yatırımcısıyım ama isdmr/eregl paritesini yakından takip ediyorum... Bu aralar iyi fırsat vercek gibi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Evladım Mathias, hep mi buradasın sen?

Bir selam vereyim dedim ama şimdi hiç polemiğe girecek halim de yok, yazını da göremiyorum engellisin diye...

Neyse yazma bir şey...

Herkese selamlar... SN Memoli ağabey, SN human, SN patrick, SN berkimcans,SN freedım, SN YSFKRM, SN Olimpik Forum... Saygılar Sevgiler.

Sana da SN Mathias...

5. Ne yaptım... Hisse fonundayım %5 -10 arası zarar kaldı. Efeste zararım hala duruyor çok az ekleme yaptım bekliyorum. %50 ye yakın zarar var..

Başka para sokmadım Temmuz'dan beri borsaya, efes e bir kaç ufak ekleme dışında... Dışarda da pek param yok, araba aldım.

Mathias oo araba alackmış borsayı bırakıp diye dalga geçiyordu, satmıştım 2022'de. Aralıkta araba aldım, ha işte adı çeşitlendirme mi öyle birşey diyelim... Arabaya ihtiyacım vardı zaten.

Terfi aldım, ooo bak bak diye dalga geçiyordu Mathias, evet aldım o yüzden vaktim olmuyor zaten heyecan da kalmadı, temettüsü o su busu, hissesi borsası...

Bu memlekette aldığımız her nefes ALTIN değerinde, bizden sonrakiler onu bulamayacak çünkü... Sağlığımız iyi olsun, şükür...

Peder maşallah, nazar değmesin, al sata devam. Dün %9 küsürden verdi garantileri şimdi izliyor... Geçen sefer İş bankasında aynını yaptı, arkasından baktı, her zaman olmuyor tabii. Ama sonuçta öyle yada böyle, al sat ile PARA kazanabiliyor... Bereket versin!

Niye anlatıyorum bunları, burada yıllar içinde paylaştığım hikayeler uydurma değildi o yüzden... Yaşadığımızı yazdık hep, umduğumuz gibi olmadı işler, ne yapalım. ÖLECEK HALİMİZ YOK... ALLAH bize ve memlekete bu günlerini aratmasın...

Herkese sağlıklı, bol kazançlı günler diliyorum.

Tşk ettim hg @fedoramca,

BofA 2 günde EREGL da 29 mlyn mal sattı,

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Evladım Mathias, hep mi buradasın sen?

Bir selam vereyim dedim ama şimdi hiç polemiğe girecek halim de yok, yazını da göremiyorum engellisin diye...

Neyse yazma bir şey...

Herkese selamlar... SN Memoli ağabey, SN human, SN patrick, SN berkimcans,SN freedım, SN YSFKRM, SN Olimpik Forum... Saygılar Sevgiler.

Sana da SN Mathias...
    Selamlar,sevgiler Fedor amca,umarım durumu düzeltmşsindir

Bir sonraki mesajında yamışsın

8.  Alıntı Originally Posted by memoli1953 Yazıyı Oku
    Selamlar,sevgiler Fedor amca,umarım durumu düzeltmşsindir
    Abi selam, yok pek değişiklik yok. 5'de bir Efes, kalanı da iki farklı hisse fonunda. Fon'da işte bakmadım en son %5- %10 arası kalmış olabilir zarar.

Yani hemen hemen sattığım Ereğli'ler ile aynı seviyedeyim... Yoğun çalıştığım için ilgilenemiyorum da...

Sende sağlık sıhhat her şey yolundadır umarım, iyi bakın kendinize..

Sayfa 375/437 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •