Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Senin bana karaktersiz demene ne demeli.benim de tek suçum sana göre kk yi sevmemek.yazdim iþte tüm düþüncelerimi. Ýkide bir lafým kk yi eleþtirenlere diyip alakasýz yere konuyu kk na getiren sensin.al buyur bir de ruh hastasý demiþsin.yahu doktor olan benim tanilari koyan sensin.kk senin dengeni bozmuþ.birak bu kk fandasligini.bildigin insanlarýn yararlandýðý konulara yogunlas.bu kk dan kimseye hayýr gelme di.bak sana diyeyim senin forumdaki deðerini de en az üç seviye aþaðý çeker.bizi onca yýldýr reise mahkum edenlerden biri de bu kk.
Bu arada evet kanadanin dünyanýn en büyük enerji devi olmasý da beni kahrediyor.onu iyi tahmin ettin.yapim bu kýskancým. Bu arada sormasý ayýp kaç kanada dolarý se nin maas.hayir 5 kat demiþtin.kendi maaþý m la kýyaslay ip ona göre kýskanaca gi m.hak geçmesin.hakkinca haset edeyim senin maasi.
Bir zamanlar 93 euro eden 200 TL, bugün 5 euro.!!!
Dahi etmiyor.!!!!
Hep 50 TL lik .!!!
Benzin alanlar.!!!
Nerede.?????
Turplarýn Ayvalarýn büyükleri heybede.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Yer Ýmleri