-
*fao, 2017/18 döneminde global tahıl üretiminin 2 milyar 640,3 milyon ton olmasını bekliyor, tüm zamanların en yüksek tahmini(önceki 2,63mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*fao, 2017/18 döneminde global tahıl stokunun 738,6 milyon ton olmasını bekliyor(önceki 725,8mln)
*fao, 2017/18 döneminde global buğday üretiminin 757,6 milyon ton olmasını bekliyor(önceki 754,8mln)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*fao, 2017/18 döneminde global mısır üretiminin 1 milyar 380,8 milyon ton olmasını bekliyor(önceki 1,371mlr)
*fao, 2017/18 döneminde global mısır stokunun 298,8 milyon ton olmasını bekliyor(önceki 298,6mln)
-
*fao, 2017/18 döneminde global pirinç üretiminin 501,9 milyon ton olmasını bekliyor(önceki 500,8mln)
*fao, 2017/18 döneminde global pirinç stokunun 170,0 milyon ton olmasını bekliyor(önceki 169,2mln)
-
AB Komisyonu'nun ekonomik ve parasal işlerden sorumlu üyesi Pierre
Moscovici, 2017 yılında son 10 yılın en hızlı ekonomik büyümesini
yaşayan Euro Bölgesi'nde bu büyüme ivmesinin 2018 ve 2019 yıllarında da
devam edeceğini söyledi.
Eurostat verilerine göre Euro Bölgesi ekonomisi 2017 yılında yüzde
2,5 büyüdü.
Moscovici, Brüksel'de düzenlenen bir konferansta yaptığı konuşmada,
"Bu ivme en azından 2018 ve 2019'da devam edecek, global olarak riskler
dengeli" diye konuştu.
Büümenin global olarak da güçlü olduğunu ifade eden Moscovici,
G20 ekonomilerinin güçlü ekoonmik büyümeyi yapısal reformları
gerçekeştirmek için kullanmaları yönünde bir konsensüs olduğunu da
vurguladı.
-
*ingiltere'de ocak'ta cıps imalat sektörü pmı 55,3 (beklenti 56,5, önceki 56,3)
*ingiltere'de ocak'ta cıps imalat sektörü pmı 2017 haziran'dan bu yana en düşük seviyesine geldi
-
*ispanya'da 2021 vadeli tahvil ihalesinde satış eur1,190 milyar
*ispanya'da 2021 vadeli tahvil ihalesinde maksimum faiz -%0,010 (önceki %0,000)
-
*ispanya'da 2025 vadeli tahvil ihalesinde satış eur1,208 milyar, maksimum faiz %1,047
*ispanya'da 2041 vadeli tahvil ihalesinde satış eur895 milyon
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri