Sayfa 376/855 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. Her kademeden mal toplaya toplaya gidiyor.İnce işçilik var.Biz de spekin ustasına denk gelmişiz. Helal olsun .

biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.

2. inşallah öyle olurda zaman kaybı çok oldu hakettiği yerlere gider sayın yörenti

3.  Alıntı Originally Posted by alpege01 Yazıyı Oku
    Günün anlam ve önemini belirtilen konuşmasını yapması üzerine aydın beyi kürsüye davet ediyorum!
    Namı değer Kelkitli (aydın bey ) derki ;
    Sevgili ortaklarım daha çok işimiz var ,çok para lazım sömürmeye devam edeceğim..stop
    Bu marş böyle söylenmezdi ,Gönül böyle gücenmezdi.
    Sevda böyle tükenmezdi ,Bir ki üç dört, bir ki üç dört.

4. bu kelkitlide habermi var niye çıktı bu şimdi..iş olsun diyemi..yoksa habermi bekliyor..
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Grafige yapilan yorumlayanlara gore 2.36 ile 2.45 arasi gidecegini soylediler ondan sonra tekrar asagi salacaklarmis

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by beytullah Yazıyı Oku
    Grafige yapilan yorumlayanlara gore 2.36 ile 2.45 arasi gidecegini soylediler ondan sonra tekrar asagi salacaklarmis

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    olur olur.sağır sultanında haberi oldu tamam tamam...işte küçük yatırımcı niye bize kağıt kökletiyorlar sorusunun cevabı..yemiyorlar içmiyorlar grafik baktırtıyorlar ..herkes grafiğe bakıp durunca, grafik ters dönüveriyor..
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Sabah sevindirip akşam üzmesi hiç hoş olmadı. 2,07 nin altına düşmese iyiydi. Haftaya pek umut vermedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Hep aynı iki adım ileri üç adım geri. Bu şekilde herhalde bıktırana kadar devam. Yolduğu kazlar cebe. 2 ve üzeri kapatırsa iyi bence. Ne demişler; borsa sabırlı olanların sabırsız olanların parasını yediği yerdir. Tekkeyi beklemeye devam. YTD

GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 376/855 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •