Sayfa 376/581 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. çok güzel bir şikayet yazısı.. teşekkürler

Alıntı Originally Posted by SPESİFİK Yazıyı Oku
    Arkadaşlar durumu SPK ya şikayet ettim ve bugün cevap geldi.Gelişmelerin takibinde olacaklarını bildirmişler.

Benim spk ya yazdığım şikayetin metni

OSTIM HİSSESİ 12 VE 13 KASIM TARİHLERİNDE RÜÇHAN SATIŞI YAPTI.BİRİM FİYATI 1 TL ALTINDA OLMAMAK ŞARTI İLE 15 MİLYON LOT SATILDI.SATIŞ GÜNÜ 1.02 SEVİYESİNDE İŞLEM GÖREN HİSSE RÜÇHANLARIN SATIMI SONRASI BUGÜN BAŞLAYAN AŞAĞI HAREKETLE 0.79 SEVİYELERİNE KADAR GERİ ÇEKİLDİ.KİMSENİN MALİYETİ BU SEVİYELERDE DEĞİLKEN HİSSENİN BİR GÜNDE BU KADAR AŞAĞILARA ÇEKİLMESİ KÜÇÜK YATIRIMCIYI BÜYÜK BİR ZARARA UĞRATMIŞTIR.YETKİLİ ARKADAŞLAR BU DURUMA BİR AN ÖNCE MÜDEHALE EDEBİLİRSE SEVİNİRİM.SAYGILAR

SPK nın cevabıda şu şekilde olmuş.

İlgi başvurunuzda özetle; Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem görmekte olan Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. (OSTIM)'nin 12.11.2018 ve 13.11.2018 tarihlerinde rüçhan haklarının kullandırıldığı, rüçhan kullanımı sonrasında OSTIM pay değerinin düştüğü ve küçük yatırımcının mağdur edildiği ifade edilmekte olup, konu hakkında gerekli incelemelerin yapılması talep edilmektedir.

İlgi başvurunuz Kurulumuz tarafından kayda alınmıştır. Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ve sermaye piyasası araçlarına ilişkin gelişmeler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda mevzuata aykırı bir durum tespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuz Bültenleri aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır.
    çok güzel bir şikayet yazısı.. teşekkürler. ben de gerekli yerlere maille şikayet ettim Ostim Yönetimini. bir iki gün hisse canlandı yine aynı

2. Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

4. YAPILAN bedelli ve satılan rüçhanlar bir peşkeş çekme himayesidir SPK bunu izledi
    Yapanlar zengin oldu
    YATIRIMCI mağdur oldu
    TÜRKİYE burası normaldir

5. spk bu işi inceleyeceğini belirtti.sizde benim gibi şikayetlerinizi belirtirseniz ne kadar magdur o kadar ilgi gösterilebilir.burda bir manipülasyon yapıldı.sen 1 tl rüchandan mal sat hemde hisse 1.02 olarak işlem görürken.Sonra gel ertesi gün %15 düşüşle 0.79 seviyelerine kadar hisseyi düşür.burda büyük bir oyun büyük dolandırıcılık var.inşaallah spk bu hilenin peşini bırakmaz ve bu üçkağıtçıların yaptığı yanlarına kalmaz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
     Alıntı Originally Posted by spesifik Yazıyı Oku
    spk bu işi inceleyeceğini belirtti.sizde benim gibi şikayetlerinizi belirtirseniz ne kadar magdur o kadar ilgi gösterilebilir.burda bir manipülasyon yapıldı.sen 1 tl rüchandan mal sat hemde hisse 1.02 olarak işlem görürken.sonra gel ertesi gün %15 düşüşle 0.79 seviyelerine kadar hisseyi düşür.burda büyük bir oyun büyük dolandırıcılık var.inşaallah spk bu hilenin peşini bırakmaz ve bu üçkağıtçıların yaptığı yanlarına kalmaz.

çete ostım 2012 yılında 11.48 işlem görüyor şimdi 0.87 kim skrrr spk yı ya boşverin bu boş işleri zaman kaybı benim için sadece......

Adamlarda acıma duygusu olsaydı burda olmazdı.

maliyetime gelmiyor bir türlü o.ç.

Asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. neye yarar diyosun 11 kişiye tecavüz edlimiş ama edilen şikayet karşılık bulmamış diyosun.eee ne yapalım şimdi bizde tecavüze uğradık diye susup oturalımmı ? sesimizi yükseltmeyelimmi ? yükseltelimki kim bilir belki onikincisine edildikten sonra yapılan şikayeti değerlendiren adaletli bir insan grubu durumu ciddi anlamda değerlendirir.

Sayfa 376/581 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •