Sayfa 376/607 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Biraz başka hisselere dalsın meril teyze çok bekletmez geri gelir buralara,biraz soluklansın gerilsin nasipse ok daha ilerilere gitmek için güç kazansın.

2.  Alıntı Originally Posted by serden Yazıyı Oku
    Biraz başka hisselere dalsın meril teyze çok bekletmez geri gelir buralara,biraz soluklansın gerilsin nasipse ok daha ilerilere gitmek için güç kazansın.
    180 km sol seritten yardirirken jant kirildi bariyere girdi

3.  Alıntı Originally Posted by lifeisfb Yazıyı Oku
    - düşük sermaye > yüksek kar > düzenli temettü

- ihracat odaklı satış (80 den fazla ülkeye)

- 6000 farklı tasarımda 250 farklı ebatta jant üretimi ( alanında bir benzeri varmı acaba, bilen varsa söylesin)

- dolaşım az ve yükselen fiyatın bu sığlığa bal kaymak olması.

- Togg ihtimali(olsa da olur olmasa da)

Yani firmanın altın bulmasına gerek yok... Önemli olan yatırımcının altını bulması...

Kesinlikle y.t.d.
    TOGG tedarikçisi olduğu ilan edildi mühendislik geliştirme kategorisinde...

4. arkadaşlar işlem hacmi çok çok aşırı arttı..bu tür işlem hacimlerini hiç beğenmiyorum...özelikle de bu tür günlerde ağırlıklı ortalamasının altından kapanışlarda risk çok artar...ağırlıklı ortalama da şu anda 479 civarlarındadır...açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi bu durum...bu güne kadar takip ettiğim hisselerin %90 ı düzeltmeye girdiler...bu risk şu anda var arkadaşlar...artık karar sizlerindir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar işlem hacmi çok çok aşırı arttı..bu tür işlem hacimlerini hiç beğenmiyorum...özelikle de bu tür günlerde ağırlıklı ortalamasının altından kapanışlarda risk çok artar...ağırlıklı ortalama da şu anda 479 civarlarındadır...açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi bu durum...bu güne kadar takip ettiğim hisselerin %90 ı düzeltmeye girdiler...bu risk şu anda var arkadaşlar...artık karar sizlerindir...
    Sn keko, olası bir düzeltmede ilk destek neresi görünüyor, teknikten pek anlamadığım için soruyorum?

6.  Alıntı Originally Posted by cüno Yazıyı Oku
    Sn keko, olası bir düzeltmede ilk destek neresi görünüyor, teknikten pek anlamadığım için soruyorum?
    şimdi kesin düzeltme olacak demeyelim...insanlar olumsuz etkilenmesin....eğer düzeltme olacaksa ??? o vakit düşüncelerimizi söyleriz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. bedelsiz beklentili hisseler çok agresiftirler...ne yapacakları kesin olarak belli olmuyor...her an süpriz yapabilme becerileri var...o yüzden de kesin konuşmak doğru değildir.. ama eğer normal hisseler gibi davranır ise ?? işte o vakit ben risk görürüm...tecrübelerim bunu bana söylüyor...herkesin kararı kendinedir..ben tüm dostlara başarılar diliyorum..

8. Bir müddet buralardayiz aşağı yukari gezinir burute dokup açığa satisi onleyecek gibi

Sayfa 376/607 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •