Biraz başka hisselere dalsın meril teyze çok bekletmez geri gelir buralara,biraz soluklansın gerilsin nasipse ok daha ilerilere gitmek için güç kazansın.![]()
Biraz başka hisselere dalsın meril teyze çok bekletmez geri gelir buralara,biraz soluklansın gerilsin nasipse ok daha ilerilere gitmek için güç kazansın.![]()
arkadaşlar işlem hacmi çok çok aşırı arttı..bu tür işlem hacimlerini hiç beğenmiyorum...özelikle de bu tür günlerde ağırlıklı ortalamasının altından kapanışlarda risk çok artar...ağırlıklı ortalama da şu anda 479 civarlarındadır...açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi bu durum...bu güne kadar takip ettiğim hisselerin %90 ı düzeltmeye girdiler...bu risk şu anda var arkadaşlar...artık karar sizlerindir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bedelsiz beklentili hisseler çok agresiftirler...ne yapacakları kesin olarak belli olmuyor...her an süpriz yapabilme becerileri var...o yüzden de kesin konuşmak doğru değildir.. ama eğer normal hisseler gibi davranır ise ?? işte o vakit ben risk görürüm...tecrübelerim bunu bana söylüyor...herkesin kararı kendinedir..ben tüm dostlara başarılar diliyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bir müddet buralardayiz aşağı yukari gezinir burute dokup açığa satisi onleyecek gibi
Yer İmleri