Sayfa 376/1003 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Viop - XIX

Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Gostergeleri ayarlayan robotlar değilmi?
    Borsalarda, bir tuşla yön değiştirirler, göstergeleri yine ayarlarlar, tüm dünyada ne yazık ki durumlar aynı.
    Kopuş hiç istemediğimiz güney yonunde olacak, ne yazık ki yine en çok mağdur olan yine ky olacak..
    İlk corona dalgasında yarısı darbe yedi.bunda bende varım.
    İkinci borsa dalgasında da diğer yarısı yer.

2.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Türkiyede olmaz merak etme.. Oralarda olur. Çünkü özgürlük var vede insanlar devletten korkmuyor. Koyun değiller. Klavye delikanlısı değiller. Takdir ediyorum haksızlık karşısında sesini yükseltenlere.
    Ayrıca böyle olaylar ilk yada son kez olmuyor. Gelişmiş ve medeni ülkelerde bu çok doğal karşılanıyor.
    Türkiyede böyle birşey olsa; ya chp li derler, ya terörist derler, yada vatan haini derler..
    ABD için vahşi kapitalizm diyoruz ama, hakkını da yemeyelim , polisin silah kullanma hakki olmasına rağmen her yer yakılmış, yağmalanmış olmasına rağmen , insanlara müdahale sert değil.
    Orantısız güç kullanımı ferdi olaylar harici pek yok gibi

3.  Alıntı Originally Posted by veteriner hekimi Yazıyı Oku
    Aslında hepimiz biliyoruz.

Her ne kadar senaryodan haberi yokmuş ve herşey spontane yaşanıyormuş gibi gözükse de emeriga herşeyi planlayan, ince ince işleyen... ( Şimdilik herkes öyle biliyor, bozmayalım)

O yüzden bu olayları isteseydi ilk dakika bitirirdi. Demekki lazımmış. Yani bir gün olurda düşüş için bahane lazım olursa kendileri bile yakarlar sağı solu (ki şu an yakıp yıkanlarda kendileri gibi..)

Doğu meselesi biraz karışık, ilk kez ipin puştun elinde olduğunu anladılar. Şimdi "biz yıllardır bu haldemiymişizin" şaşkınlığı var. Ama kırbacı eline almış bi kere Rutin reizzz.... Vuruyor ha vuruyor. Yok virüsle, yok ekonomik olarak, yok gösterilerle....

Neyse moruk, yaşayıp göreceğiz...
    Rutin reyis alsın alıcağını önce bi alir
    anborgolari filan kaldircan onların şirketlere rus mafya babalarını salicak bi ameriga efendi efendi mapustan ondan sonracima
    İki kendini bilmezi Çinlen abdyi başbaşa bıraksın bi
    Onlar zate Yenişemez, kaos a gider is
    Ama arada Giga inşaatı proceleri vs diye diye gözümüzü bağladilar bizimde peramız geleceğimiz gitti ya yazık oldu vallaha . Bekleyip göreceğin şeyler bunlar sen bekle ama anca bunlar işte farklı input yokki output farklı çıksın.

Secann ın dönemi bitiyor, ZigZag ın dönemi başlıyor

Ben sadece bir yöne odaklanırım: Doğru yöne

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hahahaha sizinle Sercanı bir odaya kapatıp seans sırasında çekirdek çitleye çitleye izlemek lazım tam ikili olursunuz. Ikiniz de samimi iseniz tabi...

Bizde yöne şartlanma yok tek yöne şartlanmak batmakla sonuçlanır yapan da ya trolldur ya acemi. Acemi olmadığınızı düşünüyorum...

İlk dalgada yediğim kazığı
    Bu sefer çıkarsam,ne kadar kazanabilcem,birde kaç yıl sonra

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bu kanun çıkmadan önce zaten işletmelere bakın kanun geliyor işçi çıkarmak iptal olacak yayını yapıldı. Yani çıkaran çıkardı bile.
     Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Bu işte de farklı hesap var, Çıkartacağı işçiyi ücretsiz izne gonderip, daha az para alması sağlanıyor, ve bu sure issizlik maaş hakkından düşerek hesaplanıyor. Bu işte bile numara çekilmiş.
    Allah emekçinin yardımcısı olsun, ekonomiye bü_üten o olmasına rağmen ilk feda edilen kişide o oluyor.
    Aksaraydaki kamyon fabrikasını örnek vereyim adını söylemeyim adamlar tek isci çıkarmadı kisa calisma ödeneğine basvurdu. Devketten aldigi ile kac isci calistirabilecegini hesap etti ve tek bir işçi bile çıkartmadı şimdi uretime başladı ama talep ve uretim neredeyse 4 te 1 e düştü kısa çalışma ödeneği bitince kac işçi cikaracaklarina kadar hesapları yapıldı biterse çıkartacaklar
    Kurumsal firmalar o donemde isci cikarma cakalligina daha az basvurdular. Piyasada ki isletmeler o isi yaptilar havuz sirketleri i ise giristiler
    Eger uzatma olmazsa işçi cikarma sirasi bu firmalarda
    bir halt olacağı yok.

Corona öncesi trışka rallide kazandım.
    Coronada dalgasında kaybettim.
    Tepki çıkışında biraz kazandım.
    Ama halen zarardayım.
    Bu düştükten sonraki çıkışta kazansam.
    Ne kadar olacak.
    Az bir şey kazanmış olacam.
    Hani domuzdan bir kıl koparmak olacak.birde ne kadar sonra.
    Çektiğim strese değecekmi.

8.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Bimaş , Aselsan , Ford, Ülker , Sasa, Koza, Kozal , Otokar , Türk Traktör , Pegasus,Dohol, Gsd Holding

Daha sayıyımmı ?

Bist 100 dışındakileri saymıyorum bile çünkü hepsi 124500 endeks seviyesini geçti bile
    Bunlarin hepsi 3 5 lotla tavan ya da taban olabilecek hisseler
    Tr de 10 hisse ya var ya yok dustu ya da cikti denilebilecek.
    Sasa bile fena hisse degil ama cok kez tavandan tabana ya da tersini gorduk ve bunlarin cogunda yabanci yok
    Vergi bes issizlik fon paralariyla spekule ediliyor

Abd de fed i dayıyor dow a burda da bes paralari

Pegasus dedigin hisse tr nin uzak ara en kotu kagidi
    Bugun bunlari ovenler
    Dun de rtalb i ovuyordu salya sumuk aniriyorlar simdi
    Cok sirket kapanacak bir iki yila eskiden de olmuştu

Sayfa 376/1003 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız