Teşekkür ederim
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün hiç yazan olmamış..
Kur hareketliliği ve bunun yanında sosyal medyada insanları ikinci dalga konusunda paniğe sürüklemeleri üst üste geldi..
Açıkçası kenarda bakiyi olanlar için maliyet düşürme fırsatı. Tamamen hissede olanlar için de güvendiği hissede değişiklik yapmayarak sabırla bekleme zamanı diye düşünüyorum...
ülkemizde bankaların verdiği krediyi piyasa yerine dolarda kullanılması beni cok üzdü bu kadar dolar aşığı bir milletin olması üzücü adamlar bastı doları bizim ülkede kakaladı resmen göz yumanlarada ayrı sitemim var yinede yön konusunda yukarı bekliyorum özellikle önümüzdeki hafta ama haftalık kapanışımız sigorta bilinmesini isterim
iyi geceler hayırlı cumalar cümleten
Hayırlı cumalar , hayırlı geceler herkese..
Bende bi karamsarlık yok..
İnşallah bu sürecin sonunda herkes güzel kar eder...
Herkese hayırlı cumalar
Türk varlıklarından aşırı derecede kaçış var. Ekonomi yön etimi bukadar da olmaz diyebileceğimiz hatalar yapıyor. Enflasyondan daha düşük faizle dövizi tutamaz . Bankalar ve şirketler çöp seviyesine indi . Daha da inmesi muhtemel . Faiz artırımı olmadan döviz ve diğer varlıkların artışına göz yumulur . Vatandaş diğer varlıkların enflasyondan daha iyi korunduğu için dolara kaçıyor. Yazık oluyor . Döviz artışı enflasyonu dahada artıracak. Inşallah çözüm yolu için gereken kararları alırlar.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri