Sayfa 376/2386 İlkİlk ... 2763263663743753763773783864264768761376 ... SonSon
Arama sonucu : 19081 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Ramazan Kurtoğlu
    @KurtogluKagan
    ·
    15d
    Özellikle küresel siyasetin iki temel katalizörü vardır:Para ve Din(Felsefi-Semavi ve Ezoterik).Diğer bütün unsurlar daha sonraki tamamlayıcı hususlarlardır.
    Olup bitenlerin hepsi küresel rezerv paranın nasıl ve patronunun kim olacağı savaşı .Neoçar piyon Ukrayna kurban.
    Katılmıyorum. Dünyanın hegemonu değişiyor. Rezerv para sdr...
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobekkazım Yazıyı Oku
    Artık bu haber çook hoşuma gidiyyyyor.
    O tarihte 1 alana 1 bedava kampanyası var mıydı acaba?

Ayrıca Çeçen'e karşı, savaş tecrübeli Çeçen kampanyasına da açık ukrayna.

Internette okudum. Savas çıktıktan sonra adam izmit'ten arabasina atlamış, ukraynadaki karısı ve kızını gidip alıp gelmiş.
    Yani ukraynaya girmek serbest.
    Hele tecrübeli Çeçen isen...
    Son düzenleme : 0101; 01-03-2022 saat: 09:55.

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Peki kime karşı?

Cevap: Tabii ki Çin'e karşı...
    Nuri usta acayip iyi fikirlerin var. Bu bir demo belki. Asıl şey çin ile şey olacak.

Erken teslimat için fabrikanın fazla mesai yapması lazım, ki bu da fiyat farkı demektir. Öderlerse neden olmasın. Mal musteri varken satılır.
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Artık bu haber hiç hoşuma gitmiyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.

5. Karadeniz
    @Karadeniz_Gzts
    Mustafa Destici, Erdoğan'ı uyardı: Rusya'nın hedefi Kars ve Ardahan...
    2003'deki teskereyi hatırlarsanız, şayet kabul edilseydi, Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğusu, ABD Ordusu tarafından tek mermi atmadan işgal edilecekti. 30 milyar dolar karşılığında.

Suriye sınırı boyunca bir pyd ordusu kuranlar, bundan asla vazgeçmediler. 15 temmuzda yine denediler.

Bana şimdi yine deneyecekler gibi geliyor.

Bayram değil seyran değil, enişte bizi niye öpüyor?
    @erefefik

6. Mhp'yi ümmet ekseninde bölenlere hiç güvenmiyorum.
    @erefefik

7. Almanya, savunma bütçesine 100 milyar euro ekleyeceğini açıkladı. Almanların Rusya tehdidinin farkına varıp askerliği hatırlaması sizce millî kişiliklerine yansıyıp Bismarck dönemi asâletini geri kazanmalarını sağlar mı?
    Geçen gün, Putin'in, ''2.dünya savaşı sonrası Almanya'dan Nazilerin nasıl temizlendiğini'' söylediği açıklama vurucuydu.

Nürberg duruşmalarını kastetti. Batı'nın ''yalan dünyası'' olduğu söylemiyle birlikte değerlendirirsek, Batı'nın iki yüzlü olduğunu ve pek çok Alman'a haksızlık yaptığını anlamamız lazım.

Putin, aynen Trump gibi bu tür söylemlerle Batı'yı kendine getirmeye çalışıyor. Yani aslında Batı içinde ittifak halinde olduğu; ulusal ve sezaryen güç odaklarını destekliyor.

Yoksa Batı çürüyecek. İki erkek ya da iki kadının resmen evlendiği, çocuk yerine de arkalarında bir fino köpeği dolaştırdığı birer toplum haline geliyorlar.
    @erefefik

8. TB2'ler terör örgütlerine karşı, uçakları olmayan güçlere karşı kullanıldığında çok etkili olabilecek araçlar.

Yoksa 1000 adet uçağı olan bir ülkeye karşı etkili olamazlar. Tek bir uçak, havadaki tüm sihaları indirebilir.

Türk sihaların bu derece övülmesine çok kuşkuyla bakıyorum. Ruslar, Suriye'de tek bombardımanda bizim 34 askerimizi şehit etmişlerdi. Ve biz bunu hiç unutmuyoruz.

Yapılan açıklamalara göre, Rusların 5 günde 5300 askeri ölmüş.

Ve TB2'ler övülüyor.

Hiç kuşku duymuyor musunuz?
    @erefefik

Sayfa 376/2386 İlkİlk ... 2763263663743753763773783864264768761376 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •