Sayfa 377/1002 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Çok detaylı araştırmasını yapmadım ama son 1 yılda düşüş öncesi en yüksek ile düşüş sonrası en yüksek arasında Brent -%34, AES -%44. Artış ve düşüşleri korele olsa da oranlarında büyük fark var. AES'in vadeli kağıtlardan oluşmasını neden olarak söylüyorlar. O yüzden mekanizmasını tam anlamadan girmek tehlikeli olabilir. Bir de bulundurduğu etf'ler, Brent'ten çok WTI'dan oluşuyor.
    AES mi? aman aman çok uzdu beni küresel spekler

2.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Çok detaylı araştırmasını yapmadım ama son 1 yılda düşüş öncesi en yüksek ile düşüş sonrası en yüksek arasında Brent -%34, AES -%44. Artış ve düşüşleri korele olsa da oranlarında büyük fark var. AES'in vadeli kağıtlardan oluşmasını neden olarak söylüyorlar. O yüzden mekanizmasını tam anlamadan girmek tehlikeli olabilir. Bir de bulundurduğu etf'ler, Brent'ten çok WTI'dan oluşuyor.
    Ben de şimdi performans raporlarına baktım diğer senede hafif geçmiş. Buradan görülen Aes özel olarak başarılı ya da başarısız bir fon değil.

Ama en azından Ak portföy'ün sevdiğim tarafı enteresan fonlar çıkarıyorlar, ve çeşitliliği artırıyorlar. Hatta bildiğim kadarı ile petrol ile korele muadil başka bir fon yok bile yerli.

Petrole yatırım yapmak isteyen birinin bir yatırım fonu bulması bile iyi bir aşama.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben de şimdi performans raporlarına baktım diğer senede hafif geçmiş. Buradan görülen Aes özel olarak başarılı ya da başarısız bir fon değil.

Ama en azından Ak portföy'ün sevdiğim tarafı enteresan fonlar çıkarıyorlar, ve çeşitliliği artırıyorlar. Hatta bildiğim kadarı ile petrol ile korele muadil başka bir fon yok bile yerli.

Petrole yatırım yapmak isteyen birinin bir yatırım fonu bulması bile iyi bir aşama.
    Dediğiniz gibi petrole yatırım yapmak için eldeki yegane fırsatı sunuyor.

4. gmstr -7 şu an. fena satış yiyor

Alıntı Originally Posted by wolf1453 Yazıyı Oku
    gmstr -7 şu an. fena satış yiyor
    38 e kadar gider herhalde

bu spor hisseleri nedne tavan her gun ,fb 13 den 45 e cıktı 15 gunde

7. dostlar size bir twitter sayfası tavsiye edeceğim. burada kesinlikle hisse pazarlanmıyor. hisselerle ilgili hiç bir soruya cevap verilmiyor. sadece endeksin gidişatıyla alâkalı öngörüler ve kişisel beklentiler paylaşılıyor. malûm, fon yatırımcısı olunca piyasa yönü ve orta vadede nerelerden alım satım yapacağımı değerlendirirken farklı bir fikir bulabilme açısından ben çok faydalı gördüm. sizler de bakabilirsiniz, selamlar.

https://twitter.com/TanerGenek

8.  Alıntı Originally Posted by wolf1453 Yazıyı Oku
    gmstr -7 şu an. fena satış yiyor
    Gmstr düşüyor, ancak gümüşte ciddi bir düşüş yok. Bu da gümüş yatırımı için gmstr nin iyi bir alternatif l olmadığını gösteriyor sanki.

Sayfa 377/1002 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •