Sayfa 377/999 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Viop - XXV

ilk ermeni saldırısında aylar önce rus lavrov bakü de azerilere komşunuza iyi davranın ,bidaha olmasın dedi.
    geçen hafta rus lavrov bakü de ermenistan haksız olarak azerbeycan toprağını işgal ediyor dedi.
    ben hemen mevzuyu ogün anladım.birisi sıkışmış
    isteyen internetten baksın
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

hain içerden olunca kapı kilit tutmaz...6 gün savaşlarında koskoca arap dünyası ufacık israle yenilmedi..kendi orduları içindeki hainlere yenildiler...mesela şuanki Mısır diktatörü sisi o zamanki savaşlardaki rütbesi neydi acaba bilen varmı??kaç savaş kaybetti kimse sorguluyormu...28 şubatçı dkk oramiral güven erkaya kıbrıs savaşında kendi gemimizi yanlışlıkla! batırmştı..tuttuk ödül olarak bu yahudiyi dkk yaptık...halbuki daha ogün rütbeleri sökülmeliydi...yahu askerde kıçıkırık kasatura kaybedenin anasını ağlatıyorlar, tek özelliği sabetayist olmak olan vatandaşı dkk yapıorsun....daha ne olsun işte al sana azerbaycan ordusu hep böyleee..ondan sonra düşün sen azeriler neden karabağı alamıyor diye...

ne olacak bu israil borsasihafta sonu bi ona bi suudlara bakiyorum..israil borsasinin durumu iyi degil pandemi sonrasi gordugu dipleri asagiya dogru kirmis dibe dogru saliyorlar.

4. şahna'ya özelden vermem gereken cevabı verdim, topikte polemiğe girmeyecem.

5.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Ermenistan mevzusunun Rusyanın izin verdiği ölçüde kontrollü olduğunu düşünüyorum.

Bize yansımasının olacağını sanmıyorum.

Aliyev içeride sıkıntı yaşıyor. Tasmasını tutan Rusya biraz şov yapmasına müsade etti.
    Icerde diyorlar ki rusya ermenistanı destekliyor
    Turkiye de rusya destekli ermenistani her an vurabilir
    sen once git 35 askerini sehit eden putin den hesap sor gitti kapisina dikildi yarim saat
    Cem kucuk yandas agzidan kacirdi 35 de degil rakam

adamlar dunyadada oyle bir yapilanma kurmuski kim kime hizmet ediyor anlasilmiyor olaylar bitince bakiyorsun kim kazancli cikmis kim zararda az bir sey anlamaya calisiyoruz..misirda darbe olmadan once sisi turkiye ziyareti gerceklestirdi 10 15 gun sonra darbe oldu misirdaki degisiklik en cok israilin isine yaradi...libyada kaddafi gitti italyan firansiz abd sine yaradi suruyede savas suruyor kazanan abd petrol rusya silah ypgpkk barzani ulke kuruyor..tekrar libya sertac buraya geldi gitti istifa edecem dedi ...bize her yerde belasi kaliyor kazanan baskalari oluyor bi kere biz kazanalim yookk simdi azarbeycan tarafinada bi el atarsak bakalim ne olacak kim ne elde edecek abd ustlerinimi genisletir yoksa rusya petrolemi coker silahmi satar..

7.  Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    adamlar dunyadada oyle bir yapilanma kurmuski kim kime hizmet ediyor anlasilmiyor olaylar bitince bakiyorsun kim kazancli cikmis kim zararda az bir sey anlamaya calisiyoruz..misirda darbe olmadan once sisi turkiye ziyareti gerceklestirdi 10 15 gun sonra darbe oldu misirdaki degisiklik en cok israilin isine yaradi...libyada kaddafi gitti italyan firansiz abd sine yaradi suruyede savas suruyor kazanan abd petrol rusya silah ypgpkk barzani ulke kuruyor..tekrar libya sertac buraya geldi gitti istifa edecem dedi ...bize her yerde belasi kaliyor kazanan baskalari oluyor bi kere biz kazanalim yookk simdi azarbeycan tarafinada bi el atarsak bakalim ne olacak kim ne elde edecek abd ustlerinimi genisletir yoksa rusya petrolemi coker silahmi satar..
    Adamlarda öyle bir sitem var ki,
    düşmanlarını da kendi amaçları için kullanıyorlar.
    Olası hareketlere vereceği tepkileri de hesap edip, ona göre pozisyon alıyorlar.
    Büyük bir akıl oyunu içindeyiz.
    İşbirliği yaparsan ancak vakit kazanıyorsun.
    Hasılı, mısır da, arabistan da parçalanacak.
    kukla olmak biryerden sonra yetmeyecek onlara.
    Bu coğrafyayı paramparça yapana dek durmayacaklar.
    Bunu söylüyorlar da açıkça.
    Yapacak pek bişey de yok.
    Daha doğrusu yapılacaklar için yeni bir nesil yetiştirmek lazım,
    o kadar da vaktimiz yok sanki.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    hain içerden olunca kapı kilit tutmaz...6 gün savaşlarında koskoca arap dünyası ufacık israle yenilmedi..kendi orduları içindeki hainlere yenildiler...mesela şuanki Mısır diktatörü sisi o zamanki savaşlardaki rütbesi neydi acaba bilen varmı??kaç savaş kaybetti kimse sorguluyormu...28 şubatçı dkk oramiral güven erkaya kıbrıs savaşında kendi gemimizi yanlışlıkla! batırmştı..tuttuk ödül olarak bu yahudiyi dkk yaptık...halbuki daha ogün rütbeleri sökülmeliydi...yahu askerde kıçıkırık kasatura kaybedenin anasını ağlatıyorlar, tek özelliği sabetayist olmak olan vatandaşı dkk yapıorsun....daha ne olsun işte al sana azerbaycan ordusu hep böyleee..ondan sonra düşün sen azeriler neden karabağı alamıyor diye...
    Güven Erkaya nin gemisi yanlislikla kendi hava kuvvetlerimiz tarafindan vurulmuş adam murettabatinin bir kısmını zar zor kurtarmıştı. Yanlışın var.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Sayfa 377/999 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •