Kağıt tam başını kaldıracak borsanın geldiği hale bak. Rüzgar bile yüzüne yüzüne vuruyor.
Kağıt tam başını kaldıracak borsanın geldiği hale bak. Rüzgar bile yüzüne yüzüne vuruyor.
Araçlara yarış pistine çıkmadan önce son gaz pati çektirirler, asfalt ağlar tekerler yanar. Motor sesi muazzam çıkar. işte o egzersizi bugün yaptık. Belki 1-2 daha yaparız. Ama sonrası belki endeks düşerken biz yukarı gideceğiz.
YTD, bana inanıp güvenip yatırım neyim yapmayın, çok bilseydim milyoner olurdum diyecem ama milyonunda içini boşalttılar, anlamsızlaştı.
Isınma turundaki f1 araçlarını düşünün işte yaw.
Hadi artık bitir şu ısınma işlerini bas gazaaa
Nihayet 2020 Mayıs seviyesini gördü 2.5 yıl SONRA
Bütün hisseler , %300 ortalama yükselirken, RTA 2.5 yıl aynı yerinde saydı
Hatta 27.5 TL zirvesine %170 uzakta...
Ve halen 11'i geçemedi
Satanların haberi yok bu hissenin primsiz olduğundan
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Yeter patinaj çektirdiğiniz, yol alacak lastik kalmayacak en sonunda, salın artık şu aracı.
Böyle iyi mi?
Üstelik ikisi birarada...SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
RTA başlayınca çıkışa RSI' indikatörü soğumayan GLRYH'i fazla tutamadılar, onu da saldılar: Kademeler boş, satan yok GLRYH'i. Dolayısıyla ikisi bir arada oldu. Gerçi, PRDGS ile üçlü tavan çektiler.
Yer İmleri