Originally Posted by
FOX HUNTER
O vakit Ali beycim neden OGK olsun diye mahkemeye verdiniz. Ha Selim Ha Zeynep gerek yoktu o zaman.Bizde biliyoruzki fesih davası şirkete açılır. Ama burda Zeynebi siz bilebilirsiniz ama bilmeyende çok kişi var. Doktorun her tarafı eğri olsa ne olmasa ne. Yaptığı olayı net görmek lazım. Gerçi derdimiz doktorda değilde yazdınız diye yazdım. Bir kaç zaman sonra yasağı kalkınca zaten gelir. Kendi yazar. Asıl siz fesih davası açanların niçin bir süreliğine geri çektiklerine ve bencede mantıklı olanı yaptılar ONA bakın. Selim olsa idi başta zaten Şirket zora girecekti. O zaman fesihte devam ederdi. Ama şimdi Selim yoksa davayı açanlarında vardır bir bildikleri. Ben son yapılan GK yı falan bilmem ama duydumki Selim yokmuş orda. Hani Şirketin arabasını kullanıyomuş diye akıl bulandıranlarda var ya. Boş verin Ali beycim siz sizinle yola çıkanlara kulak verin boşverin doktoru. Ben uzaktan 2 tarafıda dinler gözlemlet yatırımım için hangisi mantıklıysa ona bakarım. Yoksa kimseninde Avukatı değilim.
Yer İmleri