Sayfa 378/964 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. Geri dönüş hikaye su başladı sanırım yabancı her türlü karda inerken de çıkarken de kazanıyor al şartlarla maliyeti sıfıra indirmiştir.dile kolay citinin elinde 35 mly lot var onu alacak ky varmıdır yok ama hissenin 8.50 den döndüğü bu gören bide Azda olsa takasda bakan ky atlatmış atlar tepki hareketi olur diye şahsım adına kötü yakalandıktan sonra zararı göze alıp stoplos yapmadık her geçen gün katladı.aslinda dünkü hareket umut olmuştu bana en azından yataya sarar diye olmadı maalesef bugünde yaklaşık 80 kademe oynadı çok iyi para..yarın ola hayrola diyelim inşallah ky nin gönlüne göre hareket etmesi en büyük temennimiz.

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by kani Yazıyı Oku
    ipeke 07. 06 tarihinde 8.5 görmüştü. bugün kapanışı % 32 aşağıda yaptı.
    6.4 ler kozaa ve ipek için destek olmuş görünüyor. bugün tekrar eşitlendiler.
    ipeke de 5.5 ve kozaa da 5.7 lere kadar sarkmalar mümkün. Bu tahtaların elinin ayarı yok.

iki hafta öncesine göre çakılmış görünüyorlar ama zirvelerini yüksek hacimle geçme potansiyelleri var.
    uzun vadeli yatırım için bu fiyatları uygun bulanlar,siyasi ve ekonomik gelişmeleri dikkate almadan alım yapmaya devam edecektir.

faaliyet alanları ve yüksek kar potansiyeli açısından güven verici.

fakat siyasilerin yönetimi altında olması ne gibi riskler içeriyor, şahsen bir bilgim yok...
    Arkadaşım böyle borsa yorumu, böyle hisse yorumu olur mu ya. Lütfen yazdıklarını tekrar oku. Önce 5.5 5,7 olur demişsin arkadan da yüksek hacimle zirvelerini test edebilir demişsin, ben sana üçüncü ihtimali de söyleyeyim, berabere de bitebilir. Zaten moraller bozuk, az dikkat. Sağlıkla kalın.

3. Bu hisseler de teknik direnç destek çalışmıyor gibi 4.75 den başladı sanırım harekete yaklaşık 28 mly lot aldı çıtı bu esnada 6 ve 7 TL arasında oylandı diye hatırlıyorum problem nereye kadar düşeceğini bilmek zor gibi hisseyi uzun zamandır takip eden arkadaşlar biraz bilgi paylaşımı yapabilirmisiniz sonuçta almak satmak kişilerin kendi tercihi teşekkür ler

4. Sayın zabuno çok saol ipek pasta ayar bozuk gibi şahsi görüşünüz nedir koza biras daha iyi gibimi

5.  Alıntı Originally Posted by ONDOKUZ19 Yazıyı Oku
    Sayın zabuno çok saol ipek pasta ayar bozuk gibi şahsi görüşünüz nedir koza biras daha iyi gibimi

Şahsi görüşümü kozaa dan yana kullanıp sabah ipekten %30 kozaa ya geçtim.. kısmet bakalım

6.  Alıntı Originally Posted by ONDOKUZ19 Yazıyı Oku
    Sayın zabuno çok saol ipek pasta ayar bozuk gibi şahsi görüşünüz nedir koza biras daha iyi gibimi

İpeğin dünkü çıkışınıda çok mantıklı bulmadığım için gün sonuna doğru %20 kozaaya kaydırmıştım..

7. Gunde 1 milyon lot veya biraz uzerinde satip %10 asagi vererek citinin malini bitiremez yat.fins. Arada yukari surmek zorunda diye dusunuyorum.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 378/964 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •