-
*rusya mb/nabiullina, "9 şubat toplantısında faiz indirim hızı için farklı seçenekler mümkün, ayrıca faizlerin değiştirirmemesi de olası"
*rusya mb/nabiullina, "enflasyon bekleyişleri geriledi, ancak hala bizim görmek istediğimiz seviyeden yukarıdalar"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*macaristan'da 2022 vadeli tahvil ihalesinde satış huf30 milyar (planlanan huf25 milyar)
*macaristan'da 2022 vadeli tahvil ihalesinde ortalama faiz %1,34 (önceki %0,99)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*macaristan'da 2021 vadeli tahvil ihalesinde ortalama faiz %0,86
*macaristan'da 2021 vadeli tahvil ihalesinde satış huf25 milyar (planlanan huf25 milyar)
-
*rusya mb/nabiullina, "enflasyon bekleyişlerinin henüz çıpalanmadığından endişe ediyoruz"
-
*rusya mb/nabiullina, "rus ekonomisini, finansal istikrarını en çok etkileyebilecek riskler rusya'nın kamu borçlanma kağıtlarına yönelik olası yaptırımlarla ilişkili"
*rusya mb/nabiullina, "rublede devalüasyon riski azaldı"
-
*macaristan'da 2038 vadeli tahvil ihalesinde ortalama faiz %3,43
*macaristan'da 2038 vadeli tahvil ihalesinde satış huf6,5 milyar (planlanan huf10 milyar)
-
*rusya mb/nabiullina, "banka'nın nötr para politikasına planlanandan daha erken dönmesi olasılığını dışlamıyoruz"
*rusya mb/nabiullina, "deflasyon riski görmüyoruz"
-
*brezilya'da aralık'ta sanayi üretimi yıllık %4,3 - ıbge
*brezilya'da aralık'ta sanayi üretimi yıllık %4,3 - ıbge
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri