alan aracı kurumlara bakıyorum da bugüne kadar ostimde görmediğim kurumlar inşallah ışığı gören gelmez biz geldik gidemiyoruz yeni uzun vadecilerimiz olmaz
alan aracı kurumlara bakıyorum da bugüne kadar ostimde görmediğim kurumlar inşallah ışığı gören gelmez biz geldik gidemiyoruz yeni uzun vadecilerimiz olmaz
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem
SATAMADIM İŞLEM GİRERKEN VERDİ ÇETE 0.88, 0.87 2 KADEME TEK TUŞ VERDİ, 0.87 ZARAR PASİF YAZDIM ÇETE ŞİMDİ DE ALMAZ
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Minareyi çalan kılığınızda önceden hazırlıyor be KARDEŞİM !!
Bu çeteye SABIR edeceğiz bekleyeceğiz dibin dibi hisse fiyatı
Maliyet 1.25 biz ne yapalım
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu gün ortalamada kapadılar!!
İnşallah yarın bizi sevindirir maliyetimiz bile değil bu günkü kapanış!
Ah şöyle eski günlerine gelse 2,00 tl
Hepimiz mutlu oluruz spek dahil!!
Savunma Sanayi Müsteşarlığı ile ortak iş yapan firmalar var dürbün, manyetik top vs aradığımızda bizimle ilgisi yok diyorlar yeni yapılacak projelerde inşallah ortaklıkları yada ilgileri olur. Sanırım sadece Günsan alimünyum şirkete ait
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ostimde iş makinesi araba uçak herşey imal edilir. herşeyin yan sanayi orjinai, hatta orjinalinden kalitelisi bile üretilebiliyor. ustalık 10 numara
Haklısınız çıkma parça v.s ilk adresimiz ostimAncak şöyle bir durum var şimdiye kadar yapılan üretilen şeylerde şirket ilgimiz yok şeklinde görüş bildirdi. Bize sanırım sadece dükkan kira ve satışları iş olarak sunuluyor. Anladığım kadarıyla ostim hissesi daha çok gyo hisseleri tarzında. Bu gayrimenkuldeki yüksek faizde önce ostimi vurdu
Yer İmleri