Sayfa 378/1023 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bir olay var ama nedir.

4.97xx vurdu.

2.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    TENKİSAT

Güleyim mi ağlayayım mı sinirleneyim mi bilemedim.
    Laf oyunlarıyla, 16 yıldır milletin ümüğünü sıkıyorlar da, bu kadarına da pes yani !!!

Tenkisatınızı da, güncellemenizi de, külliyenizi de, tarikatlarınızı da, iyice pervasızca sergilediğiniz yobazlığınızı da, imam hatip okullarınızı da, cahilliğinizi de ..........

Tenkisata maruz kalan ve kalacak olan tüm işçi kardeşlerimize sesleniyorum !!!!
    Tarikatlara üye olacağınıza, sendikalara üye olun !
    Sendika üyesi olmak çok güzel birşey de.
    Sendikalara üye olmak çözmüyor işi.
    Çünkü TR deki sendikalarin hepsi sarı sendika.işlevi yoktur.

3. Sebebi U.S. SAID TO PREPARE LIST OF TURKEY ECONOMIC SANCTIONS TARGETS .

4.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Sebebi U.S. SAID TO PREPARE LIST OF TURKEY ECONOMIC SANCTIONS TARGETS .
    cahilim ben açsanız

5.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    cahilim ben açsanız
    ABD ekonomik yaptırım listesini hazırlıyormuş.

Pakistan ne yapmış Önce Çin le oynaşmış bakmış olmuyor eski sevgilisine geri dönmeye karar verip IMF e gitmiş....Geçen gün alınan 3.x milyar dolar kredinin bizi nereye sürükleyeceğine en güzel örnek dersek yanılmış olmayız herhalde

7. 4,9710 füze

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim haberlerden bağımsız senaryom 31 temmuzda bizim MB sının millete 4.20 den dolar vereceği son tarih olup bu tarihten sonra 5 üzeri beklediğimi belirtmiştim.... Ağustos olmaz ise eylülde bu hareketler başlar....Olur mu olmaz mı bekleyip göreceğiz.....Bu haberler trendde küçük balıkları avlamak için kullanılır başka işe yaramaz...........Aslında şahsen benim zamana yayılmış devülasyon öngörüm 3.90 falandı oraları maalesef içeride hoyratça yapılan harcamalara ilave olarak Londra da ve geçen gün yapılan açıklamada Para = Ben denildiğinden ben dolarları IMF lafından sonra sallarım.....Başka türlü dolardan vazgeçmem.....

Borsada kısa sürede ufak çaplı vurgunlarla da idare ediyoruz ama uzun vadede doların getirisini zor yakalayabiliyorum.....
    Herkse bol kazançlı günler dilerim......
    Galiba bu öngörüm tutacak !!!!!!!!!!!

Sayfa 378/1023 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •