Sayfa 378/1002 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. TCMB, dolar alış kuru düne göre 2 kuruş artmış.
    Saygılar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Evet hocam görüştüm, özelden detayları mesaj atmaya çalıştım size ama mesaj kutunuz doluymuş sanırım.
    Sn. hellistheothers, eğer bir mahsuru yoksa bana da bu konuda bilgi yollayabilir misiniz? Teşekkürler.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    38 e kadar gider herhalde
    Yahoo, finance sitesinde gümüş sadece % 0,08 ekside.gmstr'deki bu düşüşün sebebi ne ola ki acaba?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Yahoo, finance sitesinde gümüş sadece % 0,08 ekside.gmstr'deki bu düşüşün sebebi ne ola ki acaba?
    fiyatın şişkin olduğundan fiziki karşılığı olması gerektiği için sanırım talep artınca fiyat reel değerinden uzaklaşıyormuş diye biliyorum.

5. bu arada AES 3 gün valörlü bilginiz olsun satıyorum derken keskin düşüş yaşayabilir şansınız yaver giderse çıkadabilir.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bu arada AES 3 gün valörlü bilginiz olsun satıyorum derken keskin düşüş yaşayabilir şansınız yaver giderse çıkadabilir.
    13 den once satıslarda ,o gungu fiyattan satıp 3 gun sonra hesaba gecer

7. Tesla açılış öncesi -14 teknoloji hisseleri fena göçecek gibi duruyor buradan :/

8.  Alıntı Originally Posted by Scarface87 Yazıyı Oku
    Tesla açılış öncesi -14 teknoloji hisseleri fena göçecek gibi duruyor buradan :/
    geçenlerde diyordum ya yabancı fonlara yöneleceğim, bunu söylerken bizim borsamızda bulamadığım huzuru bulacağım sandım ama durumun hiç te öyle olmadığı anlaşıldı. borsa veya hisse fonlar, huzur bulma yeri değil, doğru psikolojiyle kademeli olarak sıtrateji geliştirerek para kazanmaya çalışma yeridir. ayrıca bizim borsanın gidişatına dair sağlıklı öngörüler yapan uzmanlar varken yurt dışı borsalarda bu işler benim açımdan daha zor. bu yüzden ne olursa olsun yerli fonlara takılacağım. yabancı fon fikrimden vazgeçtim. sıtratejim şuu: ortalı vadeli belli seviyererde çoğalıp yukarıda güçlü dirençlerde pozisyon azaltmak. bunu ne kadar doğru ve soğuk kanlılıkla uygularsam o kadar rahat ederim diye düşünüyorum. herkese bol kazançlar

Sayfa 378/1002 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •