Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 378/681 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon
Arama sonucu : 5445 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Korkularım gerçekleşiyor sanki

Yine borsadan daha fazla düşen ASELSAN şaşırttımı hayır tabiki. Üstten sat alttan yerine koy devam ediyor. Yalnız bu genel ve ısrarlı düşüşün sadece kar satışı ile alakası yok bence. Olasılıkları sıralamak gerekirse
    1.Borsanın enflasyonla beraber şişen bir tarafı vardı bu sene dünya geneli anflasyonda duraksama ve gerileme olacaksa bu şişme yerinş sönmeye bırakabilir.
    2.Yükselen borsada kar satışı olacak tabiki ama dolar bazlı hala ucuz olsada seçim öncesi kenara çekiliyor belkide büyükler.
    3. Zayıfta olsa bir başka olasılık Türkiyeye yönelik olası terör saldırıları riski. Bunun sebebi global turizmden fazla pay almaya başlayan Türkiyenin önüne terör saldırıları ile set çekilme istenmesi. Özellikle Istanbul Taksim Beyoğlu Sultanahmet....
    Bi süredir tehlike var diyordu zaten batılı denyolar bugün Hollanda büyükelçiliği geçici kapatmış İstanbul'da.
    4.Hükümet seçimi kaybetme olasılığını hissettiyse gitmeden borsadan güzel rakamlar kaldırmak isteyebilir.
    5.Aşırı küçük yatırımcı girdi kasa kazanmalı malum
    6. Hiç aklıma gelmeyen bir başka şeyde olabilir.
    Ocak başından buyana sporlarda ağırlık artırıyorum ama aselsanda sat al yaparak lot artırmaya da devam ediyorum. Al sat tut tavsiyesi değil başkasına göre lütfen yatırım yapmayın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,442
    ASELSAN yabancı oranı 31 Oca 2023 % 25,02. 30 Ocak 2023 % 24,28.
    Fark % 0,74. Hisse kapanış 56,80 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Ben uyarınca eleştirince karşı çıkan gençler burda mısınız ?
    Bedelsiz verecek diye alttan alta milleti gazlayanlar kayboldular.
    Sakın milletin gazıyla al sat yapmayınız alın terinizle kazandığınız paralara yazık olur. Borsada fırsatlar bitmez sabırlı ve duygusallıktan sıyrılarak yatırım yapın.
    Vatan millet millikeştirme kelimelerini duyunca bin kere daha düşünün. ASELSAN ihracatı kaııtlanırken Baykara semşrten adamalar bakın bel sene sürğndüğü yatırımcı parça pinçik olurken piyasada yok. Yönetim bir kere çıksa dese geri alım yapıyoruz temettü şu kadar vereceğiz, sermaye tavanı artırdık bedelsiz ile yatırımcıyı kollayacağız. Ama sadece şunu yaptık bunu ettik der siyasi şov yaparlar. Aselsanın kottan çıkması gerek hem siyasi olarak hükümete zarar veriyor hemde yatırımcı gözünde milli manevi kelimelerinin değerini törpülüyor.
    Kendi adıma en uygun fiyattan ver alttan lot artır devam. ASELSAN asla bir değer yatırımı hissesi olamadı malesef bu aptal yönetim elinde

5.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Ben uyarınca eleştirince karşı çıkan gençler burda mısınız ?
    Bedelsiz verecek diye alttan alta milleti gazlayanlar kayboldular.
    Sakın milletin gazıyla al sat yapmayınız alın terinizle kazandığınız paralara yazık olur. Borsada fırsatlar bitmez sabırlı ve duygusallıktan sıyrılarak yatırım yapın.
    Vatan millet millikeştirme kelimelerini duyunca bin kere daha düşünün. ASELSAN ihracatı kaııtlanırken Baykara semşrten adamalar bakın bel sene sürğndüğü yatırımcı parça pinçik olurken piyasada yok. Yönetim bir kere çıksa dese geri alım yapıyoruz temettü şu kadar vereceğiz, sermaye tavanı artırdık bedelsiz ile yatırımcıyı kollayacağız. Ama sadece şunu yaptık bunu ettik der siyasi şov yaparlar. Aselsanın kottan çıkması gerek hem siyasi olarak hükümete zarar veriyor hemde yatırımcı gözünde milli manevi kelimelerinin değerini törpülüyor.
    Kendi adıma en uygun fiyattan ver alttan lot artır devam. ASELSAN asla bir değer yatırımı hissesi olamadı malesef bu aptal yönetim elinde
    Kap'a düşen haber konusunda ne düşünüyorsunuz.

"ASELSAN İş Geliştirme ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Osman Devrim Fidancı görevinden ayrıldı"

Aselsan da üst düzey yönetici olan biri neden kendi rızasıyla ayrılsın, bu kariyer intiharı olur,
    belliki görevden almışlar, doğrusu bende merak uyandırdı.

Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Kap'a düşen haber konusunda ne düşünüyorsunuz.

"ASELSAN İş Geliştirme ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Osman Devrim Fidancı görevinden ayrıldı"

Aselsan da üst düzey yönetici olan biri neden kendi rızasıyla ayrılsın, bu kariyer intiharı olur,
    belliki görevden almışlar, doğrusu bende merak uyandırdı.
    ayrılan kişi yerine vekaleten Haluk Görgün bakacak diye hatırlıyorum o kap haberinde. Haluk görgün denen kişi daha öncede belirttim Aselsandan çok Baykarı düşünen bir adam. Direk onu görevden alsalar THY başkanları gibi kendi şirketine çalışan birisini getirseler olumlu haber derdim ama aynı tas aynı hamam şu anda ASELSAN.
    Hükümet baykar eleştirilerini kulak ardı ederek büyük yanlış yapıyor bu yüzden ASELSAN yönetimi ne denirse onu yapıyor. Hükümetin ASELSANı ve yatırımcısını görmeaden gelmesi değişmeli öncelikle ama duruma bakılırsa değişmedi bu .

7.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    ayrılan kişi yerine vekaleten Haluk Görgün bakacak diye hatırlıyorum o kap haberinde. Haluk görgün denen kişi daha öncede belirttim Aselsandan çok Baykarı düşünen bir adam. Direk onu görevden alsalar THY başkanları gibi kendi şirketine çalışan birisini getirseler olumlu haber derdim ama aynı tas aynı hamam şu anda ASELSAN.
    Hükümet baykar eleştirilerini kulak ardı ederek büyük yanlış yapıyor bu yüzden ASELSAN yönetimi ne denirse onu yapıyor. Hükümetin ASELSANı ve yatırımcısını görmeaden gelmesi değişmeli öncelikle ama duruma bakılırsa değişmedi bu .
    Bence bu tür haberlerin kaynağı olarak, belki birazda sivriyse adamı kurban seçtiler, oysa aynaya baksalar sorunlar kabak gibi ortada...

Oda olabilir adam benim gibi doğrucu davut ise istenmez muhtemelen. A BC bütün partiler söyleneni tekrar eden papağanlar istiyorlar malesef. Akıllı adamı kimse sevmez bu yerlerde

Sayfa 378/681 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •