Sayfa 378/751 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    sermaye piyasalarına , borsalarına yatırım yapmak bir eğitim, kultur meselesi.. ABD de ve coğu gelişmiş ülkede bu kultur var ve genel olarak bireysel yatırımcı aylık gelirinin bir kısmı ile her ay borsaya yatırım yapar.

Endeks ralliye kalkmış ve 3600 e gelmiş durumda iken ekonomiden sorumlu kişilerin bu şekilde borsa güzellemesi yapması bence pek doğru değil. KKM yi GEs i çıkaracaklarına sermaye piyasalarına teşvik edici kararlar almaları ve borsaya yatırım kulturunden bahsetmeleri , sadece rallilerde değil, daha doğru olmaz mıydı?

borsadaki bu hareket geçen sene bana doların 18 i giderken ki ortamına çok benziyor.. en son sokaktaki vatandaş dolar 25 e gidecek diye 18 den almıştı, 1 yıl oldu adamlar enflasyon karşısında %80 eridi.. Umarım ben yanılırım yoksa bunun adı 2 .kez
    devlet eliyle vatandaşını çarpmak olmaz mı ?

Bunu yazarken elimde ne short poz var, ne açığa satış var ne de banka var... isterse endeks 5000 e gitsin isterse 2000 e düşsün arsa niyetine endeksten bağımsız taşıdığım uzun vade spot piyasa hisselerim var.
    Aynı düşüncedeyim.. Bir yerde çarpacaklar milleti ama ne zaman.. temeli olmayan şirketlerden uzak durmak lazım.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Aynı düşüncedeyim.. Bir yerde çarpacaklar milleti ama ne zaman.. temeli olmayan şirketlerden uzak durmak lazım.
    Arkadaş o işler eski Türkiyede idi.Yabancılar düşükten toplar yükseltir yurdum vatandaşına çakardı.
    Artık maymun gözünü açtı.Yeni Türkiyede biz onlara çakıyoruz.
    Uyuyun siz.Horrr😂😂

Çok güzel bir pazartesi bizi bekliyor.
    Mayınlama işini ço güzel yapın.
    Çelik çomakla korelasyonu takip edin.
    Abritajlar işe yarar timeingleri tutturursanız.
    Ben hafta sonu 1500 km yaptım toroslarda.
    Trcas sağolsunn🧿🙏🍺

4.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Çok güzel bir pazartesi bizi bekliyor.
    Mayınlama işini ço güzel yapın.
    Çelik çomakla korelasyonu takip edin.
    Abritajlar işe yarar timeingleri tutturursanız.
    Ben hafta sonu 1500 km yaptım toroslarda.
    Trcas sağolsunn🧿🙏🍺
    Asfaltı ağlattın abi yine 😂

https://youtu.be/8MT_AYcZnCI

8.41 çokomelli.

Hedef 2026

Biz bu hedefi 2017 de koymuştuk zaten😂

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Asfaltı ağlattın abi yine 😂
    Ahahahh.
    Bişi diyimmi toros asfaltları ağladı inan😂

7.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    https://youtu.be/8MT_AYcZnCI

8.41 çokomelli.

Hedef 2026

Biz bu hedefi 2017 de koymuştuk zaten😂
    Doğru demiş aslında. Vade uzadıkça belirsizlik artar. Şayet seçim sonrası yeni zirvelere yelken açan global piyasalar olursa( borsa- coin) doğru icraatlarla bizde 3 dolar olmalıyız.

Orta vadeli sallamasyon planda Türkiye ekonomisinin 750 milyar dolar dan, 1 trilyona çıkması bekleniyor. Başlı başına bu beklenti gerçekleşmeye başlayınca, neden 3 dolar olmayalım.

8. Şu argümanı anlarım; Türkiye 750 milyar dolarlık ekonomi, bankaların total payı %xx buna nazaran borsada işlem gören bankaların toplam piyasa değeri atıyorum 25 milyar dolar olmalıdır derseniz, eyvallah. Bencede olmalıdır, hatta daha da yüksek olmalı

Sayfa 378/751 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •