Sanki sen odeyeceksin. Ayrıca dava açmak icin avukata gerek yok. Masraf en fazla 500 - 750 tl.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki sen odeyeceksin. Ayrıca dava açmak icin avukata gerek yok. Masraf en fazla 500 - 750 tl.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satmiriiim la satmiriiiiim hatta ufak ufak toplirim demis miydim [emoji16][emoji16][emoji16]
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya bu patron gerisi yalayıcı sivrisinek satıp gidelim diye nerdeyse yalvaracak pozisyona geldi önce korkutmaya çalıştı beceremeyince de hakkınızı aramayın masraflı olur diyo bu kadar hakaret duyupda hala bizim hakkımızı savunması takdire şayan #dayansivrisinek 😂😂😂😂😀
Kaç gündür tüm yorumlarınızı takip ediyorum iyi niyetinizden şüphe duymak istemedim kendince yorum yapıyordur dedim ama şu son davadan vazgecirmeye çalışma yazısı tamamen samimiyetten uzak olmuş. Neden bir insan tüm hissedarları bu şekilde her konuda olumsuz yönlendirmeye çalışır anlamak çok güç?
kipa 6 ayda zararı 160 milyon tl çok ciddi rakam zorunlu çagrıda gelecege yönelik tahminlerde 500 milyon tl yakın bir varlık satış hedef koymuşlardı piyasa şartları iyi olursa...
Yer İmleri