Bu şekilde tavan olması hayra alamet değil bilanço yok piyasada temettü ne zaman verecek belli değil umarım 8.90 dan dönmez yine aynı katakulliler yapılmaz keşke temelle birlikte gitse
Bu şekilde tavan olması hayra alamet değil bilanço yok piyasada temettü ne zaman verecek belli değil umarım 8.90 dan dönmez yine aynı katakulliler yapılmaz keşke temelle birlikte gitse
HORASANLI gardaş Erzurum Horasan li misin yoksa ..az önce dediğin kazanmana sebep o yazıyı paylaşsan da bir hayır işlesen çünkü biz ky ler her sekilde kaybediyoruz bu ramazan gunu o yazini paylaş ta öğrenelim sevap işlemiş olursun . .
Erzurum Horasanlı değilim İran Horasanı var oraya gitmiştim insanlarının alçak gönüllülüğü ve doğasının bakirliği beni büyülemişti ,o gün aklıma geldi onu yazdım ,mesele o yazıyı yazmakta değil mesele o yazıyı uygulayabilmekte ben bütün paralarımı kaybettim aşım ve işim kalmadı battım bittim ,artık burada kaybettiklerimi buradan başka yerde de kazanamayacağımı biliyordum ama nasıl işte o yazı bana son şans oldu benim gibi maceracı atak birsinin uyması çok zordu ,ama başka çaremde yoktu çaresiz denedim ve kazanmakla kalmadık bir çok insanında kazanmasına vesile olduk ,hepsine helali hoş olsun.
dedim ya mesele uygulamada
Horosanlı abim teşekkür ederim paylaşım için şimdi iki şeyi merak ettim
1. İnternette okuduğunuz o paylaşım neydi bizimle paylaşırmınız
2. Acsel de en az egeenn kadar uzun durmayı düşünüyormusunuz
1- o yazıyı uygun bir zamanda tabiki paylaşabilirim
2-Acselde ne kadar uzun duracağımı buradan yazarsam yönlendirme olur bu suç teşkil eder gerçek hayattaki arkadaşlarımla bunu paylaşabilirim ancak oda hepsiyle değil ,ancak bu kağıttan çıktığım gün onu Allaha ısmarladık hakkınızı helal edin babında paylaşabilirim.ve samimi bir itiraf şu an ne zaman çıkacağımı hiç düşünmedim bende bilmiyorum şu an şimdilik iyi gidiyor bir söz var giden ata kamçı vurulmaz ,at şimdilik iyi gidiyor şu an üzerinde durmaya yıkılmadan yol almaya çalışıyorum hepsi bu.
3- yazdıklarım al ,sat,tut tavsiyesi olarak asla alınamaz .
Yer İmleri