piyasa "200 bin olacak" diye gaz verenleri sildi.. sünger gibi sıktı..
piyasa "200 bin olacak" diye gaz verenleri sildi.. sünger gibi sıktı..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Way be spot pastaya bak
Diğer resmen mala gömülmüş en iyi alıcı konumda
THY Hava-İşâ€™ten yüzde 50’ye varan maaş indirimi istedi
Hava yolu şirketleri dünyanın dört bir yanında pandeminin ekonomik etkilerini atlatmak için işten çıkarma yapıyor veya maaş indirimlerine gidiyor. THY de Türkiye'de benzer bir yola başvururken Hava-İş sendikası ücret indirimini kabul etti fakat indirim oranının yüzde 50'ye yaklaşması tepkiye neden oldu. Sendika pandemi sürecinde gelirleri büyük darbe alan şirketin çalışan ücretlerinde %30-50 indirim teklifini reddetti. Sendika iş kollarına göre maaşlarda %25-40 arası indirim yapılmasını kabul ederken 5 bin TL'nin altında maaş alanlardan kesinti yapılmamasını istedi. THY ayrıca, 26. Dönem Toplu İş Sözleşmesi’ndeki kazanımların bir kısmından da vazgeçilmesini istedi. Şirket ilk çeyrekte 2.02 milyar lira zarar açıklamıştı.
Bankalar da resmen olan hareket
Irza geçmek
Bankalarda yatırımcının ırzına geçiyorlar
Sana bir şey söyleyeyim başkan bu sistem ile ilgili...
Bu devre kesiciyi getirenler var ya speklerin ve yabancıların kucağına oturmuş yöneticilerdir..
Bu sistemi neden getirdiler? Panik havası olduğunda alıştaki emirleri sil, bir anda serbest atış yap ve bu sistemle birlikte panik havasını artırarak mal al ve sonra üstten yapıştır..
Geçen gün bir kağıt aldım 3,67'den..3,64 oldu o sırada böyle satışlar geldi borsada..Adamlar öyle bir örümcek ağı kurmuş ki, alıştaki bütün emirleri silip 10 bin lot sattılar kağıt 3,44 ile devre kesti..Görünce güldüm inanırmısın..Sonra 3,5 kapadı o gün..Tabi milleti korkutup aldılar elinden ertesi gün direkt 3,7 açtı..Böyle bir soytarı yuvası burası işte..
Vay be makası da + yaptım hadi gel lönkle diyor.[emoji2957]
Yer İmleri