Sayfa 379/1002 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Gmstr de fon yöneticileri fiziki gümüş yükümlülüğünü yerine getirebiliyor. O yüzden arz/talep tersine dönmüş gibi şimdilik.

Bistte ki BYF ler guzel imkanlar veriyor ama daha da kurumsal yönetilmeli. QNB, Ziraat kadar istikrarlı olamıyor.

2. Fıl ppz yi gecmis bugun

3.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Fıl ppz yi gecmis bugun
    ppz henüz 2-3 haftalık. artık normal ppf ayarlarına döndü. tüm ppf'ler neden bilmiyorum ( belki güncel yüksek faizli enstrümanları hızla sokabilmelerinden dolayı boş portföye ) açıldığında ilk 1-2 hafta epey yüksek MK getiriyor. Ya da portföy dağılımı ile mevzuat biraz hoşgörülüyor 1-2 hafta.

fil epey uzun süredir o kategoride lider. kolay kolay kaybetmez gibi geliyor bana.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. Faiz artışı doneminde temiz bir sayfa ile başlamanın avantajı olsa gerek.

Zaten 45 günlük döngüleri var. Kısa sürede kapanıyor fark.
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    ppz henüz 2 haftalık. artık normal ppf ayarlarına döndü. tüm ppf'ler neden bilmiyorum ( belki güncel yüksek faizli enstrümanları hızla sokabilmelerinden dolayı boş portföye ) açıldığında ilk 1 hafta epey yüksek MK getiriyor. Ya da portföy dağılımı ile mevzuat biraz hoşgörülüyor 1-2 hafta.

fil epey uzun süredir o kategoride lider. kolay kolay kaybetmez gibi geliyor bana.

5.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Faiz artışı doneminde temiz bir sayfa ile başlamanın avantajı olsa gerek.

Zaten 45 günlük döngüleri var. Kısa sürede kapanıyor fark.
    Evet evet , tam da onu kastettim. Düşen faiz trendinde piyasaya girerse, bu kez diğerlerinden hafif geride başlıyorlar.
    ama upp ile birlikte ppz'de fil'e ve anl'ye ciddi rakip olacaktır bu kategoride umarım.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    13 den once satıslarda ,o gungu fiyattan satıp 3 gun sonra hesaba gecer
    O günki fiyat değil, bir sonraki fiyattan satılır.

Yatırımcıların New York Stock Exchange(ABD), NASD** (ABD), London Stock Exchange (İngiltere) piyasalarının açık olduğu günlerde saat 13:30’a kadar verdikleri katılma payı satım talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden yerine getirilir.

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    13 den once satıslarda ,o gungu fiyattan satıp 3 gun sonra hesaba gecer
    3. gun de öğleden sonra geçiyor ve US piyasaları kapalıysa daha da uzuyor.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Evet evet , tam da onu kastettim. Düşen faiz trendinde piyasaya girerse, bu kez diğerlerinden hafif geride başlıyorlar.
    ama upp ile birlikte ppz'de fil'e ve anl'ye ciddi rakip olacaktır bu kategoride umarım.
    üstadım nzor bono ile FIL i kıyaslıyor musunuz? pek vakit ayıramadım ben incelemeye

Sayfa 379/1002 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •