Sayfa 379/753 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon
Arama sonucu : 6020 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Tahtada 4 milyon lota yakın açık var an itibarı ile eğer seans sonu kapanırsa büyük şenlik var demektir.. Tabii Garanti ve iş aldıklarını kusmazlarsa..

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Ahhhh bu teknik analiz ahhhh.....
    Para tekniği bozar. İş tekniğe kalsaydı petkim 13.5 i gösteriyordu. Şimdide 18 diyor. Temelin olduğu yerde tekniğinin hükmü olmaz. Hiç bir zaman temeli sahip olmayan bir kağıda tekniği güzel diye girmedim ve girmemde. Kağıtta ilk önce temele bakarsın ve temeli sağlamsa tatlı niyetine tekniğide yersin Çok net bir örnek olmuş aslında bu durum. Gerçi petkiminde temeli çok güzel durmaya başladı o ayrı bir konu ama teknik çok boktan gözükse bile açık diyim pdsi düşükse mal ucuzsa karıda varsa yerim tekniğini mekniğini. Bodoslama dalarım affetmem )

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Geçen yıl 11 Ağustos da gelmiş,
    THYAO 'NIN 2021 YILI 6 AYLIK KONSOLİDE NET ZARARI 59.000.000 TL (2020/6 AYLIK: -4.257.000.000 TL)
    https://m.airporthaber.com/havacilik...irlaniyor.html

4. Leynnn bir yoklama çekelim; sattınız mı yoksa çalı arkasında mısınız?
    Who, baby, Who Will Save The World?

bilanco loading...

http://share.matriksdata.com/Images/...1854403226.png

dolar kazanan dolar bilanco tutan sirkete lira teknik analiz yapilmaz. O yuzden iskalamis olabilir arkadaslar.

6.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Hahaaaa fişi çekmişler dedi, yaw şirketin beli doğrulmuş, tüm zamanların yani Lufthansanın karı geçilecek deniyor. Buna rağmen eleman atıp duruyor.
    hocam bu hisse %500 artmış durumda...yeni alacaklar için ne gibi bir potansiyel var...sizce bu hisseyi 50 tl den alıp 100 tl olacak diye almak mantıklı mı...hikaye var mı bilanço iyi gelecekten başka...bir sürü dipte hisse var %100 potansiyeli olan...bir mal alırken kazanılır alırken risk sıfır olmalı...umarım kazanırsınız...50 tl baz alırsak 5 tl yukarı 15 tl aşağı potansiyel benim için thyao beklentisi...siz tam tersi dersinizi yola devam edersiniz...yatırım tavsiyesi asla değildir...

Tav 20 iken bu 2 idi. Ayni fiyata geldiler. Soktumun kagidi.

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Samsun Atakum,Istanbul,Rize,Samsun Almanya
    Gönderi
    325
    Daha önce yazdığım gibi yukarda takip edilir .. birkaç kez al sat yaptım kar getirmek için sonrada aynısını yerine koyup devam ediyorum. Ben daha burdayım hiç gitme niyetim yok daha. Bilanço açıklanmadan kesinlikle ben gitmiyorum . Benim şahsi fikrim düşüncem o da duruma ve rakama göre . Belki bilanço sonra dünya piyasa duruma göre yolun sonu görülür yada az kalıp veda ederim. Hem thy ve tav için geçerli dediklerimiz. Eski yazılara takip edilir çok kez yazdım bekliyorum daha yolumuz var diye.
     Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Leynnn bir yoklama çekelim; sattınız mı yoksa çalı arkasında mısınız?
    RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 379/753 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •