Yüklü şekilde bu hissedeyim.. Nakit olsa daha da alırdım.. Nisan ayında elime bol para geçecek... O para ile alacak başka bişey yok, Aselsan dışında herşey çok pahalı.. Düştüğü için seviniyorum.. Yükselirse altın alacağım artık mecburen
Yüklü şekilde bu hissedeyim.. Nakit olsa daha da alırdım.. Nisan ayında elime bol para geçecek... O para ile alacak başka bişey yok, Aselsan dışında herşey çok pahalı.. Düştüğü için seviniyorum.. Yükselirse altın alacağım artık mecburen
Yatırım tavsiyesi değildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalı" bir tahmindir..
Alırsın kardeşim merka etme alana veriyorlar bu günlerde bol bol. Bakalım olurda borsa yukarı dönerse bu ne kdar borsaya uyacak)
ASELSAN yabancı oranı 31 Oca 2023 % 25,02. 1 Şubat 2023 % 24,74.
Fark % -0,28. Hisse kapanış 53,05 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Büyük fonlar ciddi dolaplar döndürüyorlar, bakalım nereye kadar düzeltme yapacaklar.
Küçük yatırımcıda para kalmadı tabi bir yukarı 3 aşağı, iyice sallıyorlar elbette bu şekilde tüm boşlukları topluyorlar.
Son düzenleme : junge; 02-02-2023 saat: 10:55.
Düşüş durmuş gibi görünsede teknik fırtına gelecek diyor.
Asels 50 cent gibi bir düzeltme daha muhtemel
Bugün rakam makul geldi 50 den tekrar lot artırıdım üstten verdiklerimin bir kısmı ile ama dediğinde haklılık payı var gibi. Bir miktarda düşerse kırklı rakamlar için beklettim elim gitmedi açıkçası. Ortam biraz karanlık beklemek daha mantıklı milletin canı daha fazla yanabilir. Bilmediğimiz birşeymi var beklenek sıkıntılı bçr durummu var açıkçası bilemiyorum
Yer İmleri