Originally Posted by
Achiles
Ocak 2023 den son zirveye 419 günlük hikaye...
Kritik zamanlarda (dikey çizgiler) twitter'daki Hüstatların, genel kabul görmüş duayenlerin, aracı kurumların ne yazdığına bakmak lazım. Geriye doğru ilgili tarih aralığı süzülüp bakılabiliyor sanırım gelişmiş aramayla...
Benim gördüğüm, takip edebildiğim, düşüşleri de haber verebilen kişi sayısı iki elin parmağını geçmez.
Evet, bunların dışında da öngören vardır ama, paylaşım yok(?)
Daha çok, özellikle borsadan değil de, borsayla kazanan profesyonel ağzı; tutun, biriktirin, ilave alım yapın...
Muhtemelen kendileri, deli gibi çeviriyorlardır malı...
Rahmetli Yaşar Erdinç'in (ben severdim kendisini bu arada, naif bir tarafı vardı belki ondan) de söylemleri hep aynıydı, temettü yatırımı, biriktirin, satmayın, tutun v.s. Ardından da Metastockta Explorer tarama formüllerini anlatırdı, günlük al-sat verenler hangileri.
Yani...racon bu...satın yok...satın demek yasak...düşerse de, ben de içeri girdim arkadaşlar benim de sizden farkım yok, zarar büyük, ama malımıza sahip çıkıyoruz satmıyoruz, ben borsamıza güveniyorum falan...beğeni, alkış, tezahürat gırla...Gerçekte ise satmamış olamaz. Birileri satıyor ki, bu borsa düşüyor. Hiç kimse satmıyorsa, malına sahip çıkıyorsa, ula bu borsa niye düşüyor?
Hülasa...hep aynı terane...birileri tutarken, birileri deli gibi çeviriyor malı ve sana diyor ki satma sakın...
Bu tarihlerde, 'varsa' keşfettiğiniz satın %20-30 düşüş bekliyorum, ya da piyasa dip yaptı ben alım yapıyorum diyebileni, işte onları takip edin, gerisini engelleyin geçin, parazit yapıp timeline'a düşüp durmasınlar..
Yer İmleri