Sayfa 38/367 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 2931 madde; 297 - 304 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

2. bilonço yok mu patroncum...şöle 5_10 trlyon...ytd

3. Bu şirketin şu an kar yazma ihtimali var mı ki?
    Tek ihtimal arsa

4. Sanki borsa çıkarken çıkıyormuş gibi düşüşte hemen 46 yaktı. Sanırım borsa da speği olmayan tek kağıt bu

5. kar dedik zarar gelmiş ...bakmayalı bişiy de deyişmemiş....borsayı fena çakmişlar ..105888 stoptu benim grafikte altında kapaniş 99645 gümbür gümbür...72000 den beri hiç sat sinyali vermeyen borsa ilk defa sat vermiş dün ...neden düştügüne dair netleşmiş bişiy de yok .bu tip hisseler böle bulanık suyu sever ama ..heralde hala bi oluşum beklenti yok hadi hayırlısı ...ytd

6.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    kar dedik zarar gelmiş ...bakmayalı bişiy de deyişmemiş....borsayı fena çakmişlar ..105888 stoptu benim grafikte altında kapaniş 99645 gümbür gümbür...72000 den beri hiç sat sinyali vermeyen borsa ilk defa sat vermiş dün ...neden düştügüne dair netleşmiş bişiy de yok .bu tip hisseler böle bulanık suyu sever ama ..heralde hala bi oluşum beklenti yok hadi hayırlısı ...ytd
    Merhaba hocam. Beklentiniz neydi kar gelmesi için? Bildiğim kadarıyla üretim yok gibi bir şey. Bir dünya finansal gider ve çalışmayan yönetimin yaptığı genel yönetim gideri.

46 da 209000 lot satış var şu an

7.  Alıntı Originally Posted by mustafa1982 Yazıyı Oku
    Merhaba hocam. Beklentiniz neydi kar gelmesi için? Bildiğim kadarıyla üretim yok gibi bir şey. Bir dünya finansal gider ve çalışmayan yönetimin yaptığı genel yönetim gideri.
    Halı ünitesinde mi çalışmıyor? Türkiye'de tekstilin bir çok birimi kötü durumda ama halı sektörü iyi gidiyor. Yurtdışı ihracat pazarıda geniş. Eğer bu üniteyi isanayi alanında bir fabrika kapsamında yeniden yapılandırırlarsa ve pazarlama biriminide kalifiyelendirirlerse şirkete katkısı iyi olur

8.  Alıntı Originally Posted by mustafa1982 Yazıyı Oku

3 tane hissem var ,,, 1.. gsdhol.
    2. ..ihlas
    3... brko
    hepsini 1 yıldır bekliyorum ..
    ilk ikisinde bire bire varan karlarım var ..
    brko maliyet 52 ...zarar var ...
    buna ramen gece olunca beni rahatsız eden hisse İHLAS biliyomusun ...
    NEDEMEK İSTEDİGİMİ ANLADINIZ SANIRIM MUSTAFA BEY....YTD

Sayfa 38/367 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •