Sayfa 38/171 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 1380 madde; 297 - 304 arası.

Konu: AYGAZ - Aygaz A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Düşüş biraz abartılı oldu. Aygaz her daim para eder. Altın yere düşmekle değerini kaybetmez. Sağolsun bize de alım fırsatı verdi.
    Aygaz günlük alım satım hissesi değil yatırım hissesidir.

11,43 TL benim için uygun bir fiyat
    Son düzenleme : mustican; 10-05-2018 saat: 15:46.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

2. 11,42 den ilk alımı mı yaptım...uzun vadede kazandıracagından eminim...saygılar...

3. uzun vadede kazandırmak aslında kaybettirmektir

4. Türkiyenin en büyük sanayi kuruluşları,
    2016 yılında 14 sırada olan AYGAZ
    2017 yılında 11 sıraya yükselmiş.
    hayırlı olsun.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

5. tüpraşa baglı olarak son zamanlardaki en düşük seviyesine geldi...bakalım nereden dönecek...tüpraş 6 aylık iyi kar açıklarsa buralar komik kalır...ama seçim sonuna kadar bence 2. tura kalacak, fazla bir şey beklememek gerekir...

6. AYgaz 10,84 TL. Hissenin bu fiyatlara gelmesi inanılmaz.
    Bana göre Türkiye'nin en sağlam şirketi çok cazip fiayatlarda işlem görüyor.

10,90 TL ve 10,88 TL den ilave alım yaptım. Daha fazla alacak gücüm kalmadı.
    Son düzenleme : mustican; 06-06-2018 saat: 12:17.

7. tüpraş ın %10 u 10,61 tl.

geri kalan tüm işler in fiyatı 15 kuruş mu komik gerçekten, almakta fayda var.

Tupras'in yanına bugün Aygaz'i da ilave ettim bakalım ne olacak

Sayfa 38/171 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •