Sayfa 38/581 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 297 - 304 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. Bedelliyi saglam iyi niyetli firma yaparsa iyidir. Ve bedelli cikinca ilk gun tepki neyse oyle gidiyor. Afyon olumlu kalanlar olumsuz bu ilk gun negatif verdi...demekki zararimiz. Devam etcek. Dun almistik...sans ytd

2. İlk tepkisi yüzde on Zarar ve işin kötü tarafı toplayamamıştı demeli daha aşağısı gözüküyor.ne kadar mal dağıtırsa spek için o kadar iyi çünkü yatıracağı para azalıyor.ortak sayısı arttıkça bedelli parasını başkasına yüklüyorlar

3. Yarın 1.99-2.00 olursa hiç şaşırmam

4.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Yarın 1.99-2.00 olursa hiç şaşırmam
    1.80'leri görürse de şaşırmayacağım, çok artniyetli olduklarını düşünüyorum. İnşallah biz yanılırız

5. 19 liralardan buraya düşmüş daha nereye düşecek öldürdnz kaadı.

6.  Alıntı Originally Posted by Oblomov Yazıyı Oku
    1.80'leri görürse de şaşırmayacağım, çok artniyetli olduklarını düşünüyorum. İnşallah biz yanılırız
    Sizin gibi dusunmuyorum.. Satan bugun satti cikti kagittan.. Duranlar da bedelliye katilacak olanlar.. Ostim Prestij projesinde mulk sahibiyim ve Eylul ayinda teslim edecekler ve bu rakamlar bilancoya yansiyacak. Kagit belki iki haftada 3.00 'leri gormeyecek ama ben inaniyorum ki onumuzdeki ay ciddi bir yukselis trendine girecek.. Herkese bol kazanclar dilerim..

7. Yüzde on satmış düşmüş bir kağıt 2.59 dan alırsak tam 40 kademe basılmış halada toplayamamış bir kademe bile bu bence çok tehlikeye işaret şemsiye girdi açamıyoruz başkasına da girmesin

8.  Alıntı Originally Posted by mmtgbs Yazıyı Oku
    Sizin gibi dusunmuyorum.. Satan bugun satti cikti kagittan.. Duranlar da bedelliye katilacak olanlar.. Ostim Prestij projesinde mulk sahibiyim ve Eylul ayinda teslim edecekler ve bu rakamlar bilancoya yansiyacak. Kagit belki iki haftada 3.00 'leri gormeyecek ama ben inaniyorum ki onumuzdeki ay ciddi bir yukselis trendine girecek.. Herkese bol kazanclar dilerim..
    Umarım dediğiniz gibi olur ben düşüş devam eder diye kaygılıyım. Yüksek maliyetle bekliyorum, hepimize bol kazançlar olsun

Sayfa 38/581 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •