Sayfa 38/45 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon
Arama sonucu : 360 madde; 297 - 304 arası.

Konu: viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by ilkerx Yazıyı Oku
    Canan Caratay @canancaratay

"Ne mutlu Türk'üm diyene demek kolay... Asıl mesele ne mutlu "Müslümanım" diyebilmekte."
    Ne mutlu insanım diyebilene!!! Ne mutlu İnsanlara faydalıyım diyebilene. Ne mutlu canlıları koruyorum diyebilene!!!
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Bu arada diger gündem kaşıkçı mevzusunda ilk gün bir yazı yazmıştım ve modlar nedense silmişti... O yazida ben yönetici olsam hemen konsolosluğa operasyon yapardım. Burası muz cumhuriyeti değil demiştim... Keşke dediğim yapilsaydı bugün bütün dünya yanimizda dururdu...
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Alıntı Originally Posted by ilkerx Yazıyı Oku
    Fuat Uğur‏ @FUATUGUR

"Öğrenci Andı" nı Türkçe Ezan zulmünün de mimarı, insanları kafataslarına göre sınıflayan sözde "bilim insanı" Reşit Galip bu millete dayattı. Bu "and" tam tersine milletimizi böldü ve ayrıştırdı.

Kripto aklın Danıştay zaferi, Cumhur İttifakına kama

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/ya...ur/604725.aspx
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    cumhur ittifakına yapılmış bir suikast.gerekçeli kararda durumun ehemmiyeti anlatılıyor..bu kadar ehemmiyetli bir dava neden tam 5 yıldır sümen altı edilmiş...

yerel seçime 6 ay kala ALTIN VURUŞ niyetine,kriptocuların FİTNEYE sebep OLACAK teşebbüsü(AKP-MHP ) arasında...
    "bu kadar ehemmiyetli bir dava neden tam 5 yıldır sümen altı edilmiş..." ??????

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Ne mutlu insanım diyebilene!!! Ne mutlu İnsanlara faydalıyım diyebilene. Ne mutlu canlıları koruyorum diyebilene!!!

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    forum yönetimini defalarca uyardım. böyle foruma fitne fesat sokmaya çalışan mihraklara bi dur diyin diye.

dinlemediler.

sorun yok boş işlerle uğraşana cevap vermek durumunda kalıyoruz.

varsın forum bunlarla dolsun..

siz uğraşın bundan sonra( sevgili yönetim) hadi eywallah.

şu EKONOMİ FORUMUNA son yazımdır.

bu bile vakit kaybı
    zaman çalmaktan başka bi boka yaramıyonuz.
    Bu forum ne zaman gerçek kimlikle ve gerçek telefon numarası ile üye kaydı yapar sorun kendiliğinden çözülür.(bence)

6. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE zoruna giden ırkı neresiyse hangi devletse oraya gitsin tutan Yok a.m.k

Bu terennümler (şarkı sözleri) bir algı olarak bilinçaltımıza yerleşir mi?

Yerleşen bu algı inancımızın sınırlarına değer mi?

Acaba diyorum devlet ve millet olarak geçirdiğimiz sıkıntılı dönemin söylediklerimiz, dinlediklerimiz ve terennüm ettiklerimizle bir bağlantısı olabilir mi?

Ne dersiniz?

http://www.internethaber.com/yikilsi...r-1825518y.htm

Elin almanı almanım demekten çekinmiyorda.. Bizim millet türk olmaktan çekinir olmuş. Neymiş Türkiyeliyim demek ne güzelmiş. Dünya üzerinde bir tane bile milletsiz ülke yoktur. Sizin amacınız Ortada bir ülke kalmamasına cansipare destek olmaktır. Başka birşey değil..

Sayfa 38/45 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •