Sayfa 38/185 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 1473 madde; 297 - 304 arası.

Konu: TBORG - Türk Tuborg

1. Gunaydin,
    Nasilsiniz arkadaslar kimselerden ses cikmiyor yoksa tek basima mi kaldim buralarda....

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by orhan976 Yazıyı Oku
    Gunaydin,
    Nasilsiniz arkadaslar kimselerden ses cikmiyor yoksa tek basima mi kaldim buralarda....

Günaydın...Bende burdayım...! Dediğin gibi ses seda yok..!

3. Deutsche kadar ac gozlu bir kurum gormedim yahu kardesim yukselterek alsana hisseyi surekli uyuz uyuz topluyorsun. 1 eylulden beri caktirmadan 38 bin lot almis.

4. 9 AYLIK BİLANÇOLARI GENELDE İYİ GELEN ŞİRKETLER
    GEÇMİŞ BİLANÇOLARA GÖRE
    #TBORG
    https://pbs.twimg.com/media/DJ1NGKVWAAAEPR7.jpg

5. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

6. Ben birakali 3 ay oluyo,10 kusurlerden vermistim.

ASUS_Z012S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu kadar hacimsizlik beni cok yormustu,gelecegi tabiki iyi ama diger kagitlari kacirmsmakta gerek diye dusunmustum.

ASUS_Z012S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu

VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)

Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.

25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
    "Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.

Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.

**ÖNEMLİ

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 38/185 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •