Sayfa 38/429 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 297 - 304 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1.  Alıntı Originally Posted by börkü Yazıyı Oku
    bu memlekette bir daha borsa adı geçen her ne varsa kendi payına para yatıranın ta anasını avradı s....m....böyle bir rezillik dünyanın neresinde var...bir günde %30 la hareket eden hisse.....sattım ve ben bu işi bıraktım....Alalahsızlık kitapsızlık diz boyu...hepinize rastgele...
    SPK Hisswle arasında adaletli olsa bu hisse bu gün böyle olmazdı 2-3 tavanda brüt takasa alınan hisseler var bu buralarda duruyor yani SPK brüte almıyor

2. 3,86--3,95 kademelerinde TOPLAM satış adedi-----313.709------ ekranın resmini çekip atana kadar kadmelerdeki miktarlar değişiyor
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. http://www.borsaderinlik.com/register/

Bu siteye ücretsiz üye olarak kademeleri görebilirsiniz arkadaşlar bilginize
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    SPK Hisswle arasında adaletli olsa bu hisse bu gün böyle olmazdı 2-3 tavanda brüt takasa alınan hisseler var bu buralarda duruyor yani SPK brüte almıyor
    sıkıntı bu zaten kardeşim ıztar-dobur ve megap şap diye bürüte alındı ve mal ellerinde patladı.yakamadılar kimsenin canını.aslında bende 10 yıldır hisse alıp satıyorum ancak bu son 3 yıl içindeki bu boşlukta burada çevrilen hangi puştluğu yazsam bilemiyorum.Devlettin zaten uğraştığı bir ton iş var ve buralar maalesef puştların eline kaldı.o nedenle aklı başında hiçbir insan bende dahilim buralarda zaman,para ve sağlık kaybediyoruz.ben tabandan verdim hisselerimi ve şahsen benim için bu iş bitti.Borsnın yanından bir daha geçmem..resmen kumarbaz ettiler bizi..bu puştluğu yapanlarında Allah birgün defterini dürecektir buna eminim en azından..

5. alışlar çoğalmış 3.860 da. abaca bugün elimden çıkarsam mı yoksa yarınımı beklesem. ama yarında %20 düşebilir yine

6. Adamlar tam hain 3.86 da 200 küsür bin lot alış yazdılar sonra çoğunu sildiler bunu zamanında brüte alsalardı (Gerçi ben brüte tamamen karşıyım ama böyle bir sistem varsa ) bu kadar can yakamazdı

7. 17311565_1427870577277199_1858998868_o.jpg

burada 3.860 da alışlar artmış gözüküyor buradaki bilgi yanlış bilgimi ? yada ben yanlış yeremi bakıyorum arkadaşlar

8. Arkadaşlar kimse şikayet etmesin. Kağıt 1.70 den 5.50 ye gelmiş tabi düşecek. Yüksekten almayacaktiniz ya da sonuca katlanacaksiniz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 38/429 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •