Sayfa 38/332 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 2649 madde; 297 - 304 arası.

Konu: KNFRT - Konfrut Gıda

1. BİST en cok azalanlar listesinde açık ara farkla en başta ! Tarihinde bir kez olsun % 10 bile primli kapamayan hisse düşmeye gelince en başlarda..tabiki bunu yapan çakallar ...kalleşler ..hilekar hain..insan müsveddeleri var..ve utanmadan da toplumda adamız diye dolaşırlar...siz sadece zavallısınız ! Karakteriniz size en büyük ceza..gaflettesiniz acınacak halde ! Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by daraka Yazıyı Oku
    Sayın KAIZER; Blançoların 3 ve 9 aylıkları denetimden geçiyormu.? Teşekkür ederim.
    Sn daraka malum üzere ara dönemler bağımsız denetime tabi değil...

3. KNFRT - Konfrut Gıda

Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    BİST en cok azalanlar listesinde açık ara farkla en başta ! Tarihinde bir kez olsun % 10 bile primli kapamayan hisse düşmeye gelince en başlarda..tabiki bunu yapan çakallar ...kalleşler ..hilekar hain..insan müsveddeleri var..ve utanmadan da toplumda adamız diye dolaşırlar...siz sadece zavallısınız ! Karakteriniz size en büyük ceza..gaflettesiniz acınacak halde ! Ytd.
    Gercekten cok ayip birsey. Aylarca yüzde 2 pirim bile yaptiginda büyük birsey olarak gören yatirimcilarina bir günde % 11 kayip yasatti. Bugün beni hüsrana ugratti. Söyleyecek söz bulamiyorum.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

4. bu işlem hacmi bana inandırıcı gelmiyor,bölünme ertesi acele blanço açıklanıyor , ben bunun düzmece olduğunu düşünüyorum, diğer enstrümantallere takılmıyorum,iki milyon küsur işlem yapacaktahta burası al gülüm ver gülüm olay,günlük 25,30 bin işlem tahtada 300 bin lot işlem olsun , yalan rüzgar,yıl sonu blanco ile sermaye 1/1 olsa kağıt yine favori bu yüzden bölünme öncesi çığırtkanlar sattım çıkıyorum, vedalaştım gibi korku senaryolarını öne aldı hani bak brn demedimmi verin kurtulun misali,düşünce ve fikrim beni ytd, değildir şahsi görüşüm budur...

5. adamsın, bırak çapulcular,la muattap olma...

6. Sabahi goremiyesiceler diyesim geliyor

7. Benim asil tepkim..böyle durumlarda patronun ve yönetimin kayıtsız kalmasi ! Izin verilmesi...insanın aklına bir türlü saibeler şüpheler geliyor bu durumda...Evet. hep yazarım bir hissede patrondan daha güçlü spek yada kışıler olamaz ! Patronun yada yönetimin izni dahili olmadan kimse toplu bir hissede ! Operasyon yapamaz ! Bu kadar oranda hisse fiyatı degişemez ! SPK lık durum tamamen...ytd

8. Bune arkadaş, bedelsiz açıklandığında yalandan %3-4 falan çıkmıştı

Sayfa 38/332 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •