Sayfa 38/268 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 2143 madde; 297 - 304 arası.

Konu: ASUZU - Anadolu Isuzu

1. Yanlış bilmiyorsam tabi

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yaa Perception usta. Merak ettim sözlüğe baktım. Ne demekmiş bu perception. Diyorki algı. Burdan ne çıkaracağım şaşırdım. Şimdi sen özellikle son hafta ortaya çıkarak insanların kapalı algilarini mi açmaya geldin yoksa ters algı oluşturup kafa bulandirip yanlış karar verdirmeyemi çalışıyorsun. Birde neden bu ismi sectin. Ben kendi adıma algı anlamlı bir nicki olan birinin sözlerine şüpheli bakarım. Hatta spek yada onun adamı mı acaba diye düşünürüm. Neden düşünürüm. Çünkü insanlar 11 e düşecek diye korksun ki ucuz ucuz mal versin. Birazda mal basildimi hoopp dipten toplasin mallari. Bu söylediklerim gercek olursa hem ileri görüşlü olursun hem amaca hitap etmiş olursun. Valla bu da benim hayal dünyam. Son olarak şunu düşünüyorum. Bu hisseden halka açık 12 milyon adet civarinda var. Son donemde güçlü hacimler 13 14 fiyatlarda oluştu. Ve yabanci alımları güçlendi. Mal o kadar sahipsiz değil. Yani spek paşa fiyati 10 11 gibi fiyatlara düşürmeye zorlarsa elinde mal falan kalmaz. Özellikle 2 defa yüzde 10 un üzerinde yükseliş yaşadı son dönemde işlem miktarı 12 milyon olmuştu. Yani halka açık miktar kadar bir günlük işlem olmuştu. Bu kağıt artık güçlü yatirimcilar tarafindan takip ediliyor ve pozisyon açılıyor. Tek kişiye at oynattirmazlar . Isterse patron olsun. Çünkü mal miktarı yetersiz. Yani güçlü bir yatırımcı yarın 1milyon adet alış 13 fiyata alış girsin verenden aliciyim desin. Spek paşa 1 tane bile satış yapmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Yaa Perception usta. Merak ettim sözlüğe baktım. Ne demekmiş bu perception. Diyorki algı. Burdan ne çıkaracağım şaşırdım. Şimdi sen özellikle son hafta ortaya çıkarak insanların kapalı algilarini mi açmaya geldin yoksa ters algı oluşturup kafa bulandirip yanlış karar verdirmeyemi çalışıyorsun. Birde neden bu ismi sectin. Ben kendi adıma algı anlamlı bir nicki olan birinin sözlerine şüpheli bakarım. Hatta spek yada onun adamı mı acaba diye düşünürüm. Neden düşünürüm. Çünkü insanlar 11 e düşecek diye korksun ki ucuz ucuz mal versin. Birazda mal basildimi hoopp dipten toplasin mallari. Bu söylediklerim gercek olursa hem ileri görüşlü olursun hem amaca hitap etmiş olursun. Valla bu da benim hayal dünyam. Son olarak şunu düşünüyorum. Bu hisseden halka açık 12 milyon adet civarinda var. Son donemde güçlü hacimler 13 14 fiyatlarda oluştu. Ve yabanci alımları güçlendi. Mal o kadar sahipsiz değil. Yani spek paşa fiyati 10 11 gibi fiyatlara düşürmeye zorlarsa elinde mal falan kalmaz. Özellikle 2 defa yüzde 10 un üzerinde yükseliş yaşadı son dönemde işlem miktarı 12 milyon olmuştu. Yani halka açık miktar kadar bir günlük işlem olmuştu. Bu kağıt artık güçlü yatirimcilar tarafindan takip ediliyor ve pozisyon açılıyor. Tek kişiye at oynattirmazlar . Isterse patron olsun. Çünkü mal miktarı yetersiz. Yani güçlü bir yatırımcı yarın 1milyon adet alış 13 fiyata alış girsin verenden aliciyim desin. Spek paşa 1 tane bile satış yapmaz.
    [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji108][emoji108][emoji106][emoji106][emoji106]

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Orç Yazıyı Oku
    Bu hissenin asıl hikayesi Global Isuzunun Anadolu Isuzu ‘ yu dünyada otobüs üretim üssü ilan etmesi,bu vesile ile ihracatta kuvvetli artış sağlaması,elektrikli otobüs,elektrikli kamyon ve savunma sanayi işleridir.Yerli otomobil işi bunlardan sonra gelecektir.Bu hisseye oyuncu değil yatırımcı lazımdır.Dün seyredemeyenler için NTV deki 0 ‘ dan 100 ‘ e programının tekrarı var.Saat 15:20-15:55 arasında.
    Y.T.D.

Sadece arge....

https://m.youtube.com/watch?v=PpM40E0W6GA

5. Yatırımcı izler... Şifreleri çözer.

Teknikçi çizgileri cizer, çozer, yanlişsa stop olur.

6. Bu arada ulkemiz adına hic de hosuma gitmeyen bir durum var . Ama bu durum asuzu için çok iyi firsat yaratıyor. Temsa biliyorsunuz konkordato ilan etti . Üretim durdu .ne olacak belli değil. Bu nedenle asuzu yurtiçi otobüs piyasasinda rakipsiz duruma geldi diyebiliriz. Yine ihracat için temsadan bosalan kanallara girebilirse çok hızlı bir satış ve pazar payı artışı yasayabilir.

7. Değerli asuzu hissedarları ben bu hisseye 2.5 yıl önce girmiştim elimde ki hissemin çoğunluğunu verdim şansımı başka hissede kullacağım ama kesinlikle pişman oldum bu hisse yerli araba ile var olmadı sakın dolduruşlara gelmeyin hissenin önü çok açık haa tahta yapıcımız çok kötü niyetli bende yılgınlık yaptığı için ayrıldım(3/2’sinden)eğer imkanınız varsa dünkü 25 dakikalık programı izleyin hisse daha henüz hisse olmadığını çok net göreceksiniz argeler müthiş hele ki S.S kimse panik havasına girmesin her ne kadar atışsakta bu hissede klavye ve devil hunter üstadı takip edin herkese bol kazançlar kesinlikle ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Bu arada ulkemiz adına hic de hosuma gitmeyen bir durum var . Ama bu durum asuzu için çok iyi firsat yaratıyor. Temsa biliyorsunuz konkordato ilan etti . Üretim durdu .ne olacak belli değil. Bu nedenle asuzu yurtiçi otobüs piyasasinda rakipsiz duruma geldi diyebiliriz. Yine ihracat için temsadan bosalan kanallara girebilirse çok hızlı bir satış ve pazar payı artışı yasayabilir.
    Yapilandirdi.. devam edecek.

Sayfa 38/268 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •