Sayfa 38/174 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 1389 madde; 297 - 304 arası.

Konu: SKBNK - Şekerbank

1.  Alıntı Originally Posted by murgul45 Yazıyı Oku
    Bugün alan bedelliye katiak zordunda deyil doğrumu
    ana senet 1,51 katılmak zorunda dğeil, 0,31 den rüchan alırsa beklerse bedel öderse oradan hak kazanır. ana senet artık serbest.

2. 1,50 den yüklü giriyorum.
    ,hadi hayırlısı. derdim rüçhan değil
    derdim şeker gyo olana kadar beklemek.
    benim için 1,50 uygun fiyat.
    1,48 den de girdik.

3. ŞEKER E de 51 milyon lot para girişi var, R de 13 milyon lot.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    ŞEKER E de 51 milyon lot para girişi var, R de 13 milyon lot.
    Para girişi varken, Taş gibi (1.51.tl.) yerinden kımıldamıyorsa,Para çıkışı olduğunda hali nice olur.?

5.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Para girişi varken, Taş gibi (1.51.tl.) yerinden kımıldamıyorsa,Para çıkışı olduğunda hali nice olur.?
    kar adam, döngüleri takip edemiyorsun gibime geliyor. bazen 8-10 gün beklersin 8-10 dk da verirsin, rüchanda büyük bir beklentimiz yok, sürenin bitmesini bekleyeceğiz diye yazdık. papaz her gün rüchan yemiyor. şimdilik. gözlerin uzaklaşması lazım. etkileşim para ödendiğinde başlamalı, öncesinde çok zor. olursa şansımıza. para girişini çok önemsemem, hiç yazmazdım, bugün yazıyorsam özel bir nedeni vardır. 2-3 kademeye stop koymayı ihmal etmeyin, bugünün rakamı 1,52 üstü önemli. belki bugün gelmez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    kar adam, döngüleri takip edemiyorsun gibime geliyor. bazen 8-10 gün beklersin 8-10 dk da verirsin, rüchanda büyük bir beklentimiz yok, sürenin bitmesini bekleyeceğiz diye yazdık. papaz her gün rüchan yemiyor. şimdilik. gözlerin uzaklaşması lazım. etkileşim para ödendiğinde başlamalı, öncesinde çok zor. olursa şansımıza. para girişini çok önemsemem, hiç yazmazdım, bugün yazıyorsam özel bir nedeni vardır. 2-3 kademeye stop koymayı ihmal etmeyin, bugünün rakamı 1,52 üstü önemli. belki bugün gelmez.
    Sn Kızıldağ ağabeyim;Hissemiz piyasanın gidişatına ayak uydursa sözüm olmayacak.Lakin tam tersi bir durum var..
    Tamam,döngüleri anlıyorum da,Bizim şeker rüzgara karşı,ters yöne dönüyor..:-))
    Sarayın bacasından çıkacak dumanı bekleyelim,bakalım,görelim...

7. BİDEN geldi, abd aşıyı buldum de di. Milleti 2 yıldır dolarize ettiler. Yazık oldu.

8. abd dow, bizdeki bankaları geçti %5, ilginç rakam.

Sayfa 38/174 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •