Sayfa 38/72 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
Arama sonucu : 575 madde; 297 - 304 arası.

Konu: FONARŞİ ( hellistheothers )

1. Defansif fon sepetim ( faiz bazlı ) = eib/ıdy/suc şeklinde
    Dolar ve yabancı hisse sepetim( kur bazlı ) = ıpv/dbh/gbc'den oluşmakta bu arada.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Tamamdır hocam, bir kişi bile bakıyorsa tamamdır, kendi kendime yazıyor gibi hissetmiştim sadece
    hocam, sayenizde sadece reyting değil, tıpkı en kral 5 veya en kral 3 müziklerini takip ettiğimiz gibi en başarılı fonları da hem puan, hem de rakiplerine göre başarı üstünlükleri bakımından anlamış oluyoruz. ben görme engelli olduğumdan sizin gibi profosyonel takip yapamıyorum ama sayenizde en mükemmel fon reytinglerini alıyorum. bir çok arkadaşımızın beğeniyle takip edeceği bu paylaşımları bir kişi dahi takip etse devam ettiririm demenize ve samimiyetinize istinaden sizden istirhamım şudur: temsili olarak o bir kişiyi ben kabul edin ve bizler için milyonluk değerde olan bu paylaşımı her zaman sürdürün. aslında her paylaşımınızın altına teşekkür mesajı yazmak istiyorum ama mesaj yoğunluğu olmasın diye vazgeçiyorum. selamlar

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hocam, sayenizde sadece reyting değil, tıpkı en kral 5 veya en kral 3 müziklerini takip ettiğimiz gibi en başarılı fonları da hem puan, hem de rakiplerine göre başarı üstünlükleri bakımından anlamış oluyoruz. ben görme engelli olduğumdan sizin gibi profosyonel takip yapamıyorum ama sayenizde en mükemmel fon reytinglerini alıyorum. bir çok arkadaşımızın beğeniyle takip edeceği bu paylaşımları bir kişi dahi takip etse devam ettiririm demenize ve samimiyetinize istinaden sizden istirhamım şudur: temsili olarak o bir kişiyi ben kabul edin ve bizler için milyonluk değerde olan bu paylaşımı her zaman sürdürün. aslında her paylaşımınızın altına teşekkür mesajı yazmak istiyorum ama mesaj yoğunluğu olmasın diye vazgeçiyorum. selamlar
    Çok sağol Hayrani, geliştirerek bu günlük takibe devam edeceğiz. Gözlerinden öperim, selamlar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. Defansif değişken paketimin EIB/SUC/IDY'den oluştuğunu daha önce belirtmiştim.
    Bu sepetten beklentim, iyi bir para piyasası fonunun bir tık üstünde stabil getiri sağlamasıdır.
    Bu sepetin getirisini son 100 günlük ortalama ile takip ediyorum.
    Sözgelimi şu sıralar iyi bir ppf günlük getirisi 0.04 %
    Bu sepetimin 100 günlük ortalama getirisi 0.07%
    Bu beklentimle ve hedeflerimle uyumlu. ppf altı getiri olmadıkça bir sıkıntı olmadığını gösteriyor.
    100 günlük ortalama ile takip, kısa süreli dalgaların etkisini de törpüleyecektir gözlem açısından.
    Günlük takipte bundan sonra defansif değişkenler için de bir satır açıp 100 günlük ortalama belirteceğim.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Defansif değişken paketimin EIB/SUC/IDY'den oluştuğunu daha önce belirtmiştim.
    Bu sepetten beklentim, iyi bir para piyasası fonunun bir tık üstünde stabil getiri sağlamasıdır.
    Bu sepetin getirisini son 100 günlük ortalama ile takip ediyorum.
    Sözgelimi şu sıralar iyi bir ppf günlük getirisi 0.04 %
    Bu sepetimin 100 günlük ortalama getirisi 0.07%
    Bu beklentimle ve hedeflerimle uyumlu. ppf altı getiri olmadıkça bir sıkıntı olmadığını gösteriyor.
    100 günlük ortalama ile takip, kısa süreli dalgaların etkisini de törpüleyecektir gözlem açısından.
    Günlük takipte bundan sonra defansif değişkenler için de bir satır açıp 100 günlük ortalama belirteceğim.
    idy nin getirisi düşük değil mi? daha önce elinizde sua da yok muydu? yeni yeni ppf ddışındaki fonlarla ilgileniyorum. gördüğüm son 5 yıldır fonların getirisi iyi. lakin bunda en büyük etki doların artması.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    19.11.2020

hsyf rating :

TKF rating 28,69 ( devam )
    MAC rating 15,52 ( devam )
    NNF rating 16,44 ( devam )

Yakın zamanda 4.hisse yoğun fonu ekleyeceğim.

Portföy ekleme : 50 lot suc , 1000 lot eib ekledim portföye.

İyi hsyf'lerde son 10-15 gündür rating gerilemesi ve zayıflama sürüyor.

Yakın zamanda değişken ve dolar bazlı fonları da ratinglerle değerlendireceğim.

Not : Ratingi ''0'' olan fon o gün itibarı ile başka hisse fonla değiştirilecektir, benim gözümde yeteri kadar başarısızdır.
    .
    20.11.2020

hsyf rating :

TKF rating 28,96 ( devam )
    MAC rating 14,87 ( devam )
    NNF rating 16,69 ( devam )
    OPH rating 12,16 ( devam )

4.hsyf olarak OPH portföye girdi.

Portföy ekleme : 50 lot suc , 1500 lot gbc ekledim portföye.

Bugün mac'da hafif gerileme diğerlerinin ratinginde artış var.

Değişken sepet

EIB/SUC/IDY = Günlük ortalama = 0.22 % - 100 günlük ortalama (0.07% ) (eşik değer üstü devam)

Not : Ratingi ''0'' olan hsyf o gün itibarı ile başka hisse fonla değiştirilecektir, benim gözümde yeteri kadar başarısızdır.
    Not 2 : Değişkenlerin 100 günlük ortalaması , iyi bir ppf günlüğünden yüksek oldukça devam ( Eşik değer 0,05%)
    Son düzenleme : hellistheothers; 20-11-2020 saat: 10:02.

7.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    idy nin getirisi düşük değil mi? daha önce elinizde sua da yok muydu? yeni yeni ppf ddışındaki fonlarla ilgileniyorum. gördüğüm son 5 yıldır fonların getirisi iyi. lakin bunda en büyük etki doların artması.
    sua vardı. ancak çok önce portföyümden ayrıldı yetersiz getirisi yüzünden, onu da paylaşmıştım asıl topicte. ıdynin getirisi düşük ancak risk/getirisi yüksek. sadece getiri değil baktığımız kriter.

8. Son olarak yakın zamanda 3.ve son sepetim döviz bazlılar IPV/GBC/DBH için bir değerlendirme ekleyeceğim yakın zamanda.

Sayfa 38/72 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •