Sayfa 38/602 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Geride bana bir ödev varmı ?diye sormuştum...

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Selamlar hocam. Yeni takip ettiğim KERVT, MAKTK ve KLMSN için yakında bir umut gözüküyor mu?Gelecek hafta için
    KERVT düşeni kırmış ve pulback te yapmış önümüzdeki hafta 7.07 üstüne atacakmı? buna bakmak lazım

3. Yeşil trend yaklaşık 16.62 üzeri kapanışlar izlenmeli.

4. Değerli hocalarım verdiğiniz cevablardan dolayı Allah razı olsun.

5. Celik hocam ege gübre 30 civarında iken 120 , nuh çimento 8 civarında iken 30 hedef leri var demiştiniz. Kısa zamanda bunları katladı lar tebrikler ...

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Selamlar hocam. Yeni takip ettiğim KERVT, MAKTK ve KLMSN için yakında bir umut gözüküyor mu?Gelecek hafta için
     Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Celik hocam ege gübre 30 civarında iken 120 , nuh çimento 8 civarında iken 30 hedef leri var demiştiniz. Kısa zamanda bunları katladı lar tebrikler ...
    şimdi diğerleride katlıyacak bazen ben bile anlayamıyorum.... mebes iyi takipcisin tebrik ederim

7. cok param olsaydı bu benim yıllık hisselerimin tamamını alırdım 24 hisse ve geride kalan 63 hisse var paramı dayanır

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu listede henüz hareket etmeyen bir kaç hisse var 4 tane uyuz vr diğerleri az yükselip düzeltme yapanlar var senenin ilk ayında yinede iyi sayılırız
    Hocam ilk 5 hisse hedeflerinizi yazmıştınız mğsait olduğunuzda devamlarını bekliyoruz

Sayfa 38/602 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •