Oyak yatırımın tmsn takasına dikkat edilmeli bence.
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyak yatırımın tmsn takasına dikkat edilmeli bence.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
İstersen 10 a düş bekleyeceğim. Şeffaf olmayışını sevmedim ama seni de zararına satmam. Sende portföyün nazar boncuğu ol.
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Bir şirket bu kadar aşağılık olabilir.
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Ne idüğü belirsiz dedim coin piyasasına girmedim. Dedik bu adamlar çalışıyor üretiyor. Elim kırılsaydı da girmeseydim. Coin alsaydım zengindim şimdi. Allahınızdan bulun
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Eski isyerinden arkadas
40 50 milyon tl para yapti.. tam demiyorum ama tahminim avax da 40 kat ustu q ile baslayan bir tanesinde 200 kat kar var.. dolar tether tl arbitrajindan bile bazi gunler 50 bin kazaniyorum diyor.. biz ocak 1 e gore %10 zarardayiz marta gore %35.. enflasyonu da koy ocaga gore %25 marta gore %45 civari
Tmsn bizde var 20 den ters de kaldik
Dustukce de ekledik
Ama para bitti artik
Topunin ..
Bize bu borsayi tanistiranlarin
Bu ulkeye borsayi getirenlerin
TopununSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yemezler
Kesinlikle YTD.
Şairin de dediği gibi...
Geç kalacaksın, hiç yok zaman
Düşünme sakın, olma pişman
Yalnız kalamaz hiçbir yaratık
Vakit yok, gemi kalkıyor artık
Ah o gemide ben de olsaydım
Açık denizlere yol alsaydım
Vız gelirdi her şey inan bana
Yeter ki ben sana varsaydım
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma
Sayın Rex hoş geldin yok mu ?
Burası ne olmuş böyle ya ıssız bir yere dönmüş sesim yankı yapıyor resmen